Customer Experience Specialist

Jij krijgt energie van het verbeteren van de (online) customer journey en gebruikerservaring voor onze (toekomstige) studenten, partners en onderzoekers. Jou voegen we graag toe aan team Saxion!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Dit ga je doen als Customer Experience Specialist 

Je werkt samen in multidisciplinaire teams aan de ontwikkeling van onze digitale platformen ter ondersteuning van een naadloze en moeiteloze klantreis voor nationale en internationale studiekiezers, studenten, samenwerkingspartners en Saxion-medewerkers. Je optimaliseert systemen en componenten in de CX keten op basis van data-analyse en weet dit door te vertalen naar concrete acties. Je bent een schakel tussen Marketing & Communicatie, IT en externe leveranciers. 

Dienst Marketing en Communicatie 

Als Customer Experience Specialist ga je werken binnen team Marketing van de Dienst Marketing en Communicatie (DMC). Deze dienst is verantwoordelijk voor de profilering van Saxion, goede interne én externe communicatie en de voorlichting en werving van (toekomstige) studenten.

Functievereisten

Dit zijn de functie-eisen

We zijn op zoek naar een professional die zich herkent in onderstaand functieprofiel. Is dat het geval? Dan past deze baan mooi bij jou! 


 • Je kan je goed verplaatsen in de eindgebruiker en gebruikerswensen vertalen naar digitale mogelijkheden.
 • Je hebt een resultaat georiënteerde mindset met een analytische/data gedreven benadering in het trekken van conclusies.
 • Creëren van data dashboards die inzicht geven in het gebruik van kanalen.
 • Kennis en ervaring met het Google Marketing platform (Analytics, Tag Manager, Optimize).
 • Ervaring met marketingsysteemimplementaties als klant en/of bureau/digital agency.

Aanbod

Dit zijn de arbeidsvoorwaarden van Saxion

Werken bij Saxion betekent werken aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs én onderzoek. Je vervult een boeiende functie waarin je zelfstandig werkt in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatief en ontwikkeling.


Daarnaast hebben we nog meer te bieden:


 • Een salaris van maximaal € 5.332,48 (schaal 11 - cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling als Adviseur 2.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Organisatieomschijving

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
+31 (0)88 019 8888