Onderzoeker Learning Communities

Wil jij jouw onderzoekskwaliteiten inzetten in praktijkgericht onderzoek naar het stimuleren van Leven Lang Ontwikkelen (LLO) in organisatie en daarmee bijdragen aan onderzoek dat impact heeft? Solliciteer dan nu en ga deel uitmaken van de multidisciplinaire onderzoeksgroep human capital van Saxion!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
8-5-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Je doet praktijkonderzoek naar een leven lang ontwikkelen in organisaties en je gaat bijdragen aan twee tot drie projecten rondom LLO en learning communities, die we afstemmen op je persoonlijke interesses en kwaliteiten. In de projecten ben je enerzijds bezig met het ontwerpen en/uittesten van concrete interventies en het ontwerpen van innovatieve praktijkkennis. Anderzijds doe je kwalitatief hoogwaardig onderzoek en begeleid je junior onderzoekers en docent-onderzoekers.


Het lectoraat vindt verbinding met onderwijs(ontwikkeling) belangrijk. Samen met jou verkennen we hoe we je hier één dag per week kunnen inzetten.

Functievereisten

 • PhD (of bezig met) in bedrijfskunde, HRM, onderwijskunde psychologie, hrd of aangrenzende vakgebieden.
 • Nieuwsgierig,inventief en geïnteresseerd in de wijze waarop technische ontwikkelingen effect hebben op LLO, werk en organisatie.
 • Het vermogen om – samen met een klein projectteams – interventies en praktijk-kennis voor bedrijven te ontwikkelen en daarover praktijkpublicaties of producten vorm te geven.
 • Geen bezwaren tegen het doen van onderzoek in bedrijven en reizen tussen verschillende locaties.
 • Analytisch vermogen om praktijkuitdagingen om te zetten in praktijkonderzoek.

Aanbod

 • Een salaris van maximaal € 6.064,86 (schaal 12 - cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling als Hoofddocent/Onderzoeker.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Academie Mens en Arbeid

Het lectoraat Employability Transition werkt samen met de Academie Mens en Arbeid (AMA) en de academie Business Building & Technologie (BBT). We doen onderzoek met als kernthema waardige arbeid in drie onderzoekslijnen: (1) de inclusieve samenleving; (2) lifelong learning en (3) mensgerichte techniek. Het lectoraat werkt samen met het expertisecentrum TechYourFuture en vele organisaties in Oost en Midden Nederland.


Teamsamenstelling:. 

Onze snelgroeiende onderzoeksgroep bestaat uit meer dan 40 medewerkers en doet onderzoek op het snijvlak van mens, techniek en organisaties. Daarmee heeft Saxion een van de grootste human capital onderzoeksgroepen van Nederland.  Ons onderzoeksteam bestaat uit hr(d)’ers, technisch bedrijfskundigen, toegepast psychologen en onderwijskundigen. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
+31 (0)88 019 8888