Adviseur Leren & Ontwikkelen

Weet jij mensen te bewegen om zichzelf én Saxion verder te brengen? Als Adviseur Leren & Ontwikkelen ontwerp en organiseer je passende leerinterventies op organisatie- en teamniveau. Met jouw trajecten creëer je een beweging naar continu en integraal leren en draag je bij aan het realiseren van de ambitie van Saxion.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jij begeleidt (management)teams op vraagstukken op het gebied van samenwerken, teamontwikkeling, management en leiderschap.  Dit doe je door de vraag achter de vraag te herleiden en in samenwerking met de klant een teamplan of ontwikkeltraject te ontwerpen. Jij matcht de vraag van de klant met een passende partij, binnen of buiten Saxion. Je hebt afwisselend de rol van adviseur, procesbegeleider of projectleider.  Je bent in staat om op het juiste moment te schakelen met stakeholders binnen en buiten de organisatie, het overzicht te houden en prioriteiten te stellen. Je werkt nauw samen met je collega's van de Saxion Academy en de HR-adviseurs.  De Saxion Academy is verantwoordelijk voor het ontwikkelaanbod voor alle Saxion medewerkers. De gehele dienst HRM telt 50 medewerkers. 

Functievereisten

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau bij voorkeur in de richting van Learning & Development of HR.
 • Brede expertise/netwerk op het gebied van teamontwikkeling, cultuur en leiderschap.
 • Vermogen om strategische denkkracht om te zetten in pragmatische oplossingen.

Aanbod

 • Een salaris van maximaal € 5.332,48 (schaal 11- cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling voor de duur van twee jaar als Adviseur 2.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Dienst Human Resource Management 

Als adviseur Leren en Ontwikkelen bij Saxion ga je werken binnen team Concern & Beleid van de Dienst Human Resource Management. Deze dienst ontwikkelt de HRM strategie, adviseert het management over HRM vraagstukken en geeft uitvoering aan het HRM beleid. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
+31 (0)88 019 8888