Docent Creative Business

Saxion is op zoek naar een Docent Creative Business. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
7-5-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als docent verzorg je onderwijs en werk je actief mee aan actualisering en ontwikkeling van onderwijs(modules). Daarnaast coach je studenten in hun leerproces en begeleidt hen bij stages, projecten en afstuderen. Met jouw relevante werkervaring inspireer je onze studenten.


Docent Copywriting

Je gaat studenten leren hoe het is om verantwoordelijk te zijn voor het ‘DNA’ van merken, met bijpassende tone of voice en de invalshoek voor die merken. Je leert studenten om samen met de art director te komen tot de juiste concepten en de juiste boodschap, zowel in beeld als in tekst (copy).


Docent Digital Marketing

Je geeft studenten les op het gebied van o.a. user experience, analytics, SEO/SEA, social media en e-mailmarketing. Je leert onze studenten om opgedane online skills in te zetten bij het opzetten, analyseren en optimaliseren van marketingprocessen.


Docent E-learning

Je laat onze studenten inzien hoe gedragsverandering via (e-)learning werkt. Je leert hen hoe opleidingsvraagstukken vertaald worden naar didactisch verantwoorde en creatieve leeroplossingen, waarbij inhoud, vormgeving en technologie met elkaar in balans moeten zijn.


* Beschik je (nog) niet over een didactische aantekening? Maak je dan niet ongerust. Saxion heeft een eigen, interne opleiding voor nieuwe docenten om ze te sch­­olen in lesgeven, toetsontwikkeling en studentbegeleiding.

Functievereisten

We zijn op zoek naar een professional die zich herkent in onderstaand functieprofiel. Is dat het geval? Dan past deze baan mooi bij jou!


Voor alle functies geldt:

 • Werkervaring en/of affiniteit met onderwijs, bij voorkeur in hbo-omgeving.
 • Uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels.
 • Een relevant zakelijk netwerk, dat ingezet kan worden om ons onderwijs relevant te houden.


Docent Copywriting

 • Een afgeronde masteropleiding marketing, Nederlands, o.i.d.
 • Minimaal vijf jaar werkervaring als copywriter/conceptdenker.


Docent Digital Marketing

 • Een afgeronde masteropleiding in het economisch domein.
 • Minimaal drie jaar werkervaring als digital marketeer en kent de wereld van online marketing, content marketing, employer branding en neuromarketing.


Docent E-learning

 • Een afgeronde masteropleiding, bijv. onderwijskunde of gedragswetenschappen.
 • Minimaal drie jaar werkervaring als e-learning-specialist met passende digitale skills.

Aanbod

Werken bij Saxion betekent werken aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs én onderzoek. Je vervult een boeiende functie waarin je zelfstandig werkt in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatief en ontwikkeling.


Daarnaast hebben we nog meer te bieden:

 • Een salaris van maximaal € 4.569,56  (schaal 10 - cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling als docent/onderzoeker 2.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Academie Creatieve Technologie 

Als docent bij Saxion ga je werken binnen team Creative Business dat onderwijs/onderzoek verzorgt binnen de opleiding Creative Business Dit team maakt onderdeel uit van de Academie Creatieve Technologie (ACT). ACT werkt continue aan de optimale combinatie tussen creativiteit en technologie, om studenten klaar te stomen voor het dynamische werkveld.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
+31 (0)88 019 8888