Information Security Manager

Om te kunnen anticiperen op ontwikkelingen van de organisatie en de omgeving rondom ons heen is informatiebeveiliging binnen Saxion continu in beweging. Als Information Security Manager ben jij de verbindende schakel tussen de strategische kant en de uitvoering binnen de support organisatie. Houd je van bouwen, optimaliseren en het meenemen van collega’s in jouw ideeën? Dan is dit de baan voor jou! Solliciteer bij Saxion

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-3-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
6-6-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jij zorgt voor de uitwerking en implementatie van maatregelen en richtlijnen rondom het informatiebeveiligingsbeleid. Je maakt verbetervoorstellen naar aanleiding van evaluaties en audits. Bij grote security incidenten voer jij de regie. Je werkt samen met het management en de CISO en je voorziet hen van rapportages rondom informatiebeveiliging. Je helpt collega’s en je voert het risicobeheer uit van grote incidenten.

Functievereisten

 • HBO werk- en denkniveau. 
 • Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Kennis van, en ervaring met, beheersystemen voor informatiebeveiliging (ISMS).
 • Ervaring met het hanteren van gangbare beveiligingsstandaarden (bij voorkeur ISO 27002 of SURF normenkader informatiebeveiliging).
 • Bij voorkeur een certificeringen zoals CISSP, CISM of CISA.

Aanbod

 • Een salaris van maximaal € 5.332,48 (schaal 11 - cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling als Adviseur 2.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Business Support Organisatie (BSO)

Als Information Security Manager bij Saxion ga je werken binnen team Governance, Risk & Compliance (bestaat uit 8 personen) van de Business Support Organisatie (BSO). De BSO ondersteunt Saxion in haar missie om een wendbare en vitale organisatie te blijven. De dienst is gericht op het bieden van hoogwaardige en integrale dienstverlening en verzorgt ondersteunende diensten op het gebied van ICT, HR, Finance  onderwijs- en onderzoeklogistiek.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
+31 (0)88 019 8888