Accountmanager

Saxion Parttime School (SPS) is op zoek naar een Accountmanager. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-7-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
17-9-2022
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als accountmanager bij de Saxion Parttime School (SPS) bouw jij duurzame relaties op met partners uit het werkveld. Je hebt affiniteit met het onderwijs en je maakt makkelijk verbinding.


Het onderwijs van de Saxion Parttime School is de afgelopen periode sterk ontwikkeld. Met ons accountmanagementteam gaan we bruggen slaan tussen vraag in de markt, ambities in het maatschappelijk veld en het nieuwe aanbod dat Saxion heeft ontwikkeld.


Help jij mee aan deze uitdaging? Word dan accountmanager bij Saxion!


Voor de ontwikkeling van het nieuwe deeltijdonderwijs van SPS willen we input uit de markt halen. Tegelijk willen we onze rol als innovatieve scholingspartner voor bedrijfsleven en maatschappelijke partners steviger inkleden. Dit moet leiden tot meer  instroom van studenten en de verkoop van meer maatwerktrajecten. Dit doen we niet alleen, maar in nauwe samenwerking met de academies binnen Saxion.


Ons team bestaat uit ongeveer vijf mensen. We zijn een dynamisch en zelf organiserend team, waarbij resultaat en plezier voorop staat. We werken deels op locatie Deventer & Enschede en deels thuis. De sectoren zijn verdeeld in Gezondheid & Welzijn, Economie, Bestuur, Techniek en ICT. In overleg met jou bekijken we welke sector het beste bij jou past en waarin jij een goed netwerk hebt of kunt ontwikkelen.


Als accountmanager beschik je over relevante werkervaring en inzicht in het onderwijs. Daarnaast ben je in staat om maatschappelijke trends en ontwikkelingen in een sector te vertalen naar input voor de (door)ontwikkeling van ons deeltijdonderwijs.


Je gaat:

 • ons helpen om ons te positioneren als de opleider- en kennisspartner in de regio;
 • in gesprek met de markt en maatschappelijke partners om ontwikkelvraagstukken op te halen en te vertalen naar nieuw aanbod of ontwikkeling van modulen;
 • in gesprek met bedrijven en organisaties om scholingsvraagstukken op te halen en te vertalen in maatwerkoplossingen.
 • zelfstandig je klantportefeuille opbouwen en daar hoort ook koude aquisitie bij;
 • ons voeden om het beste en meest innovatieve deeltijdonderwijs te organiseren.

Functievereisten

Ben je:

 • resultaatgericht en toon je graag eigenaarschap in complexe vraagstukken;
 • een stevige gesrpekspartner op zowel strategisch, als operationeel niveau;
 • iemand die positief-kritisch durft te zijn;
 • een verbinder die zijn/haar collega’s én het werkveld kan meenemen in een innovatieve
 • ontwikkeling in het hoger onderwijs?


En heb je:

 • een afgeronde hbo-opleiding eventueel aangevuld met een masteropleiding;
 • een commerciele en inhoudelijke focus;
 • ervaring in adviserend verkopen;
 • ervaring met organisatorische verandervraagstukken waarbij je van buiten naar binnen werkt?

Aanbod

Wij bieden een boeiende functie waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Je krijgt een aanstelling als Medewerker Acquisitie en Kennistransfer. De functie is een structurele functie, eerst voor de duur van een jaar, met een optie op een vaste aanstelling. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 5.332,48 (schaal 11 – cao hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen. Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams.   

Bedrijfsprofiel Saxion

Jouw nieuwe werkomgeving

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Hier horen enthousiaste medewerkers bij die mee durven te bewegen met de veranderende wereld. Je werkt aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs en onderzoek: werk dat ertoe doet. Met jouw ondernemende houding en deskundigheid lever je een waardevolle bijdrage aan onze hogeschool en de professionals van morgen.


Bij Saxion voel je je thuis

Je komt terecht in een open organisatie met en voor talent. We helpen elkaar, delen kennis en blijven ons onderwijs, onderzoek en onze organisatie continu verbeteren. Bij Saxion werk je op locatie en vanuit huis. Hybride werken is bij ons goed geregeld. We dagen je uit en bieden veel mogelijkheden om je werk/privé-balans goed in te delen, zodat je lekker in je vel zit. Als je kiest voor Saxion, krijg je een veelzijdige baan in een organisatie waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. We bieden veel ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons ben je altijd in beweging op een manier die bij je past. We hebben goede faciliteiten voor loopbaanontwikkeling, zodat je breed inzetbaar bent.


Parttime School 

Saxion heeft onderwijs voor werkenden expliciet tot onderdeel van haar strategische opdracht gemaakt en ondersteunt daarmee het belang van werkenden, bedrijven & instellingen en overheid om te komen tot een onderwijs- en scholingsaanbod in het kader van een Leven Lang Leren. Deze LLL-propositie kenmerkt zich door flexibele, eigentijdse onderwijsvormen: online colleges en video in combinatie met klassikale ontmoetingen (blended learning). Saxion kiest ervoor in partnerschap met bedrijven en instellingen deze rol te vervullen. Saxion Parttime School heeft 13 deeltijdopleidingen in de sector Economie, drie in de sector Zorg en vijf Techniek opleidingen. Daarnaast worden in afstemming met marktpartijen bijscholingstrajecten verzorgd.


Teamsamenstelling 

Saxion Parttime School biedt een uitgebreid aanbod van hbo-deeltijdopleidingen, cursussen en (losse) modulen. Het onderwijs van SPS is flexibel en blended (mix van online leren en live bijeenkomsten). De vraagstukken uit de eigen werkomgeving staan centraal, zodat opgedane kennis en skills meteen in de dagelijkse praktijk kunnen worden toegepast. Studenten wisselen tijdens de bijeenkomsten ervaringen uit. Onze docenten komen uit de praktijk en weten hoe ze theorie, praktijk en innovatieve ontwikkelingen met elkaar kunnen verbinden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ko Wierenga
M.H. Tromplaan 28
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888