Managementassistent lectoraten ACT

Vanwege de groei van de lectoraten en de professionalisering van de projectondersteuning van Saxion zoeken zij een enthousiaste, gedreven collega die het huidige team komt versterken. Het zwaartepunt van deze functie ligt op deze ondersteuning. Daarnaast zijn er academiebrede taken zoals het ondersteunen van de Academieraad en het af en toe bemensen van de front office.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
28-8-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bij Saxion ga je:


 • de lectoraten en het kennisnetwerk ondersteunen op het gebied van onder andere: secretariële ondersteuning o.a. agendabeheer (van simpel tot complex), plannen, organiseren, vergaderingen notuleren, schriftelijke communicatie en facilitaire zaken, niet project gerelateerde evenementen en meetings binnen de lectoraten organiseren;
 • communicatie gerelateerde systemen bijhouden en bijwerken van, zoals website beheer van de lectoraten, LinkedIn;
 • studenten organisatorisch begeleiden (stage/afstudeercontracten) binnen een lectoraat;
 • ondersteunen bij niet- project gerelateerde inkoop en bestellingen;
 • zakelijke reizen organiseren en plannen voor medewerkers van het lectoraat;
 • een actieve bijdrage leveren aan ondersteuning op het gebied van datamanagement;
 • nieuwe medewerkers wegwijs maken in het proces en de systemen van Saxion;
 • bijdragen aan de verbetering van procedures, processen en rapportages (met inachtneming van de Saxion cultuur/standaarden/systemen);
 • contacten onderhouden en bewaken met de interne diensten van Saxion zoals Finance & Control, HRM, Juridische zaken, Facilitair en het secretariaat van het College van Bestuur;
 • de academieraad van de academie ACT secretarieel ondersteunen;
 • bij drukte of als vervanging de front office van ACT bemensen.

Functievereisten

Ben je:


 • een organisatietalent en een teamplayer;
 • een enthousiaste gastvrije persoonlijkheid en kun je dingen snel eigen maken;
 • iemand die gestructureerd en planmatig kan werken;
 • iemand die nauwkeurig, zelfstandig en accuraat werkt;
 • flexibel;
 • iemand die stressbestendig is en kan relativeren;
 • iemand die goed prioriteiten kan stellen en snel hoofd- van bijzaken kan onderscheiden;
 • een echte verbinder?


En heb je:


 • een afgeronde Hbo-opleiding;
 • de capaciteiten en de drive om, indien nodig, onder hoge tijdsdruk te presteren;
 • ervaring met werken in (internationaal) team verband;
 • goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal (minimaal B2), zowel in woord als geschrift;
 • ervaring met werken met Office 365;
 • een gezonde interesse in procesoptimalisatie en bij voorkeur LEAN ervaring.


Dan is dit de functie voor jou!

Aanbod

Wij bieden een boeiende functie waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Je krijgt een tijdelijke aanstelling als medewerker gegevensbeheer. De functie is eerst voor de duur van een jaar met een optie op verlenging. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 3.691,27 (schaal 8 - cao-hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen. Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams.  

Bedrijfsprofiel Saxion

Jouw nieuwe werkomgeving

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Hier horen enthousiaste medewerkers bij die mee durven te bewegen met de veranderende wereld. Je werkt aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs en onderzoek: werk dat ertoe doet. Met jouw ondernemende houding en deskundigheid lever je een waardevolle bijdrage aan onze hogeschool en de professionals van morgen.


Bij Saxion voel je je thuis

Je komt terecht in een open organisatie met en voor talent. We helpen elkaar, delen kennis en blijven ons onderwijs, onderzoek en onze organisatie continu verbeteren. Bij Saxion werk je op locatie en vanuit huis. Hybride werken is bij ons goed geregeld. We dagen je uit en bieden veel mogelijkheden om je werk/privé-balans goed in te delen, zodat je lekker in je vel zit. Als je kiest voor Saxion, krijg je een veelzijdige baan in een organisatie waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. We bieden veel ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons ben je altijd in beweging op een manier die bij je past. We hebben goede faciliteiten voor loopbaanontwikkeling, zodat je breed inzetbaar bent.


Academie Creatieve Technologie (ACT)

De Academie Creatieve Technologie is een wervelende academie. Met vier bestaande bachelorprogramma's en een masterprogramma bieden we een breed scala aan opleidingen die studenten voorbereiden op een dynamisch werkveld. Creativiteit in combinatie met technologie is de basis en zorgt voor dynamiek in het onderwijs en de organisatie. Kenmerkend voor de sfeer binnen de academie is de open en laagdrempelige leer- en werkomgeving. Talentontwikkeling van zowel studenten als medewerkers staat hierbij centraal.


Teamsamenstelling 

Je wordt onderdeel van he Academiebureau van ACT. Het team bestaat uit ongeveer 25 medewerkers met zeer verschillende werkzaamheden. Daarom is het team onderverdeeld in een aantal subteams. het Academiebureau ondersteunt alle processen binnen ACT die bijdragen aan het realiseren van goed onderwijs voor onze studenten.”

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ko Wierenga
M.H. Tromplaan 28
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888