Docent Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ)

De Master Advanced Nursing Practice (MANP) leidt de verpleegkundig specialist op tot een innovatieve zelfstandig behandelaar, die op een holistische manier verpleegkundige en medische behandeling integreert, om bij te dragen aan (Positieve) Gezondheid. Dit doet de Verpleegkundig Specialist samen met zorgvragers (informele) zorgverleners en andere betrokkenen in een steeds veranderende (zorg) omgeving en (zorg)vraag, waar mogelijk met toepassing van technologie. De Verpleegkundig Specialist is een verbindende beroepsbeoefenaar met generalistische en specialistische bekwaamheden of competenties. Hij/zij voert in samenwerking met de arts, zelfstandig verpleegkundige en medische taken uit. Voor het geven en ontwikkelen van GGZ onderwijs, voor afname van toetsen en keuzeonderwijs binnen de master opleiding verpleegkundig specialist zoeken wij nieuwe collega’s.


Ben jij Verpleegkundig Specialist, arts of masteropgeleide verpleegkundige in de GGZ en zoek je een uitdagende baan op het snijvlak van beroepspraktijk, onderwijs en –organisatie? Dan zoekt Saxion jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-7-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
28-8-2022
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je gaat:


 • lessen verzorgen binnen de leerlijn gezondheid en communicatie en de leerlijn gezondheid diagnostiek en behandeling;
 • toetsen afnemen als assessor;
 • communicatielessen verzorgen;
 • invulling geven aan lessen binnen keuzeonderwijs. Hierbij kan je denken aan bepaalde therapieën of behandelingen, verdieping in 1 bepaald thema of het uitdiepen van psychiatrisch ziektebeeld en behandeling;
 • praktijktoetsen afnemen.

Functievereisten

We verwachten van jou dat je:


 • bevlogen onderwijs kan verzorgen;
 • inhoudelijke aspecten vanuit de GGZ kan vertalen naar het onderwijs van de MANP;
 • ingezet kan worden als assessor bij praktijktoetsen GGZ en eventueel ontwikkelassessments;
 • keuzeonderwijs verzorgt over thema`s vanuit de GGZ;
 • minimaal een afgeronde master opleiding hebt;
 • werkzaam bent of ruime ervaring hebt binnen de GGZ.


En heb of ben je


 • minimaal master opgeleid;
 • mij voorkeur verpleegkundig specialist of arts;
 • werkzaam binnen de GGZ;
 • bereid didactische bekwaamheid te verwerven*;
 • affiniteit met het onderwijzen van GGZ thema`s en communicatielessen;
 • uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en affiniteit met (specialistische) GGZ?

Aanbod

Een boeiende functie als docent/onderzoeker 1, waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. De functie is voor de duur van een jaar met een optie op verlenging. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 5.332,48 (schaal 11 - cao hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen.  Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams. 

Bedrijfsprofiel Saxion

Jouw nieuwe werkomgeving

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Hier horen enthousiaste medewerkers bij die mee durven te bewegen met de veranderende wereld. Je werkt aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs en onderzoek: werk dat ertoe doet. Met jouw ondernemende houding en deskundigheid lever je een waardevolle bijdrage aan onze hogeschool en de professionals van morgen.


Bij Saxion voel je je thuis

Je komt terecht in een open organisatie met en voor talent. We helpen elkaar, delen kennis en blijven ons onderwijs, onderzoek en onze organisatie continu verbeteren. Bij Saxion werk je op locatie en vanuit huis. Hybride werken is bij ons goed geregeld. We dagen je uit en bieden veel mogelijkheden om je werk/privé-balans goed in te delen, zodat je lekker in je vel zit. Als je kiest voor Saxion, krijg je een veelzijdige baan in een organisatie waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. We bieden veel ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons ben je altijd in beweging op een manier die bij je past. We hebben goede faciliteiten voor loopbaanontwikkeling, zodat je breed inzetbaar bent.


De Academie Gezondheidszorg in Deventer en Enschede biedt een breed scala zorgopleidingen aan op het hoogste niveau. Met meerdere bachelorprogramma's en een tweetal masteropleidingen bieden we een groot assortiment aan opleidingen dat studenten voorbereidt op een dynamisch werkveld. Tevens is de Academie Gezondheidszorg verbonden met het Lectoraat Smart Health. In dit lectoraat ligt de focus van de nieuwe onderzoeksagenda op Health Promotion & Personalised Care en wordt er gewerkt vanuit de grondhouding Positive Health, die ook breder binnen AGZ wordt nagestreefd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
+31 (0)88 019 8888