Docent Audiovisuele Media

Alles is voor jou beeld en geluid. Jij let bij het kijken van een film niet alleen op het verhaal, maar ook op de manier waarmee dat verhaal in beeld is gebracht. Je kent het productieproces van een videoproductie, bent op de hoogte van de nieuwste toepassingen op audiovisueel gebied en hebt ervaring met de financiële/zakelijke kant van videoproducties. Herken jij je in dit beeld en wil jij jouw kennis en ervaring delen met de studenten? 

Voor de groeiende opleiding Creative Business zijn ze op zoek naar een collega die onze studenten (weg)wijs maakt in de wereld van audiovisuele producties.


Parttime  / Fulltime

0,8 - 1 fte = 32 -40 uur 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-10-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
3-11-2021
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je gaat:

 • onderwijs verzorgen bij Creative Business;
 • ons curriculum versterken met de ontwikkeling van onderwijs op het gebied van audiovisuele storytelling;
 • studenten begeleiden in hun leerproces (studieloopbaanbegeleiding);
 • studenten begeleiden in hun projecten, stage- en/of afstudeerprojecten.

Functievereisten

Ben je:

 • een duizendpoot op het gebied van audiovisuele storytelling;
 • vertrouwd met het overbrengen van je kennis en ervaring aan een publiek van geïnteresseerde (aankomende) professionals;
 • een media- en onderwijsdier in hart en nieren;
 • een mens- en resultaatgerichte professional die zowel zelfstandig als in een team kan werken;
 • gemotiveerd om studenten te coachen en te begeleiden in projecten, tijdens stage /afstuderen en in hun studieloopbaan?

En heb je:

 • minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • kennis en ervaring in één of meer van de volgende gebieden: (corporate) video, pre-productie, projectmanagement, ondernemerschap, conceptontwikkeling en fotografie ervaring met Photoshop en Premiere;
 • ervaring en/of affiniteit met onderwijs, bij voorkeur op hbo-niveau;
 • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands?

Aanbod

Ze bieden een boeiende functie waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Je krijgt een tijdelijke aanstelling als Docent Audiovisuele Media. De functie is eerst voor de duur van een jaar met een optie op verlenging. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 4.307,66 (schaal 10 - cao-hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen. Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams. Het loopbaanperspectief kan met zich meebrengen dat op termijn aantoonbaar sprake moet zijn van master werk- en denkniveau.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen ze toekomstige ontwikkelingen, kijken ze over grenzen en vakgebieden heen en jagen ze innovatie aan. Zo dragen ze samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Zij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. Ze leren de studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Hier horen enthousiaste medewerkers bij die mee durven te bewegen met de veranderende wereld. Je werkt aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs en onderzoek: werk dat ertoe doet. Met jouw ondernemende houding en deskundigheid lever je een waardevolle bijdrage aan de hogeschool en de professionals van morgen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
+31 (0)88 019 8888