Medewerker Saxion Green Office OSS

Vind jij ook dat het voor elke student van Saxion en elke medewerker mogelijk moet zijn om de wereld een beetje mooier te maken? Werk je hier graag aan mee door middel van zeer uiteenlopende projecten? En wil je dit doen vanuit een enthousiast team dat mensen en kansen verbindt, informeert, enthousiasmeert en activeert om een mooie bijdrage te leveren?  


Dan biedt Saxion je de kans om vanuit het Saxion Green Office om verschillende (nieuwe) projecten op te pakken of juist (mede) te ontwikkelen. Het Green Office is onderdeel van de dienst Onderwijs en Student Support (OSS) en ondersteunt en verbindt academies en diensten, zowel medewerkers en studenten, die (een) stap(pen) wil zetten aan de versterking van de Sustainable Development Goals (SDG’s) binnen Saxion.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-10-2021
Aantal uur
28
Vervaldatum
24-10-2021
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je gaat:


 • bijdragen aan de bekendheid van een goed zichtbaar en herkenbaar Saxion Green Office dat voor iedereen bereikbaar is;
 • door middel van informeren, enthousiasmeren en activeren, collega’s, studenten maar ook academies en diensten helpen in hun volgende stap bij het bijdragen aan de SDG’s;
 • opzetten van samenwerkingsverbanden met vertegenwoordigers van academies;
 • goede contacten onderhouden met interne stakeholders en diverse externe partners;
 • ondersteunen en meedenken in de organisatie van het Green Office en voorstellen doen en uitvoeren tot verbetering van processen
 • plannen, organiseren, coördineren en faciliteren van activiteiten en evenementen met als doel de bekendheid van de development goals onder zowel studenten als medewerkers van Saxion en de impact van een ieder op de SDG’s te vergroten.


Functievereisten

Ben jij:


 • proactief, energierijk, accuraat, zelfstandig, flexibel en een organisatie talent;
 • communicatief sterk en beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • initiatiefnemend en op zoek naar nieuwe ontwikkelingen;
 • een teamspeler en weet je van aanpakken;
 • krijg jij mensen in beweging en vind je een kritische mening welkom;
 • iemand die gemakkelijk kan schakelen tussen verschillende onderwerpen maar ook zeker tussen verschillende niveaus;
 • een echte sparringpartner voor zowel teamgenoten als andere stakeholders?


En heb jij:


 • tenminste HBO werk- en denkniveau;
 • een verbindende houding tussen verschillende Saxion onderdelen;
 • oog voor overeenkomsten tussen verschillende stakeholders en leg je snel verbanden;
 • commitment, intrinsieke een aantoonbare motivatie voor de activiteiten van het Green Office;
 • ervaring en affiniteit met opzetten en faciliteren van evenementen?

Aanbod

Wat bieden wij?

Wij bieden een boeiende functie waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Je krijgt een tijdelijke aanstelling als beleidsmedewerker 4. De functie is eerst voor de duur van een jaar met een optie op verlenging. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 3.920,50 (schaal 9 - cao-hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen. Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams.   

Bedrijfsprofiel Saxion

Onderwijs & Student Support (OSS) is één van de ondersteunende diensten van Saxion. Wij bieden ondersteuning aan alle (potentiële) studenten, het onderwijs en de kwaliteit van onderzoek. Studenten ondersteunen we bij aanvang en tijdens hun studieloopbaan zodat zij het maximale uit hun talent kunnen halen om zich voor te bereiden op hun beroep van de toekomst. Voor onderwijs en onderzoek is OSS dé partner voor onderwijsontwikkeling, innovatie en kwaliteit. Wij ondersteunen opleidingsteams en docenten bij het ontwikkelen en het verzorgen van kwalitatief goed onderwijs. Verder ondersteunen we de kwaliteit van het onderzoek. Binnen OSS geven we bovendien invulling aan het internationaliseringsbeleid van Saxion. Onze dienst bestaat uit vijf afdelingen, het programma Saxion Onderwijsmodel (SOM) en een Supportteam.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
+31 (0)88 019 8888