Projectleider Human Behaviour Lab

Ga jij onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven verbinden in innovatielabs? Ga jij de samenwerking tussen de academies in het economisch domein verder uitbouwen? De academies in het economisch domein (SCE, SFIB, ABRR, AMA, SVO, SPS) gaan samenwerken in de bouw van een lab voor studenten, docenten en onderzoekers waarin we met behulp van slimme technologie en tools (KEMS’s) werken aan maatschappelijke transities. Bekijk deze vacature van Saxion voor meer informatie

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-1-2023
Aantal uur
22
Vervaldatum
31-1-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Bijvoorbeeld: innovatie en transitie m.b.t. human capital uitdagingen aanpakken, Vraagstukken m.b.t. waardig werk in relatie tot welzijn en brede welvaart exploreren, en  nieuwe modellen van werken en gedrag in duurzame relatie met (ondersteunende) technologie uittesten en realiseren, komen tot andere vormen van leren en begeleiden op de werkplek, regionale ecosystemen m.b.t. werken en leren, maatschappelijke waarden-evaluaties en ethische frameworks en dat alles in relatie tot high-tech werk en leersystemen.


Met de labs:

1. geven wij de samenwerkende opleidingen en lectoraten in het economisch domein een herkenbaar en fysiek gezicht;  

2. realiseren we een verbindingsplaats, waar het werkveld binnen in de opleidingen een plaats heeft, en waar applied research binnen de context van Living Technology letterlijk en figuurlijk gestalte krijgt; 

3. stimuleren we studenten, docenten, onderzoekers en externe partners tot innovatie met behulp van technologie “to get ready for a smart world”.


We zijn op zoek naar een daadkrachtige en verbindende projectleider die het human behaviour lab daadwerkelijk gaat opzetten, in samenwerking met diverse interne en externe stakeholders.


Bij Saxion ga je:

 • in opdracht van een stuurgroep uit het economisch domein, het human behaviour uitwerken;
 • interne en externe partijen verbinden om de uitwerking van het lab verder vorm te geven;
 • contacten onderhouden met gebouwbeheer, financiën en leveranciers om de lab-daadwerkelijk in te richten;
 • een groep van docenten en onderzoekers in het economisch domein inspireren voor de uitwerking en invulling van het lab;
 • een businessplan opstellen over het gebruik en beheer van het lab. En de technische realisatie aansturen.

Functievereisten

Ben je:

 • ondernemend, inspirerend en een aanjager;
 • goed in het onderhouden en uitbouwen van relaties binnen en buiten de hogeschool;
 • in staat om complexe projecten te structureren, te beheren en projectteams te ondersteunen;
 • een proactieve en verbindende persoonlijkheid; 
 • ondernemend, daadkrachtig, resultaatgericht en toon je graag eigenaarschap in complexe processen;
 • iemand die graag eigenaarschap neemt in complexe vraagstukken;
 • daadkrachtig is en dat op een zorgvuldige en integere wijze weet te doen;
 • iemand die zijn/haar weg weet te vinden in een dynamische en complexe organisatie en tegelijkertijd het hele team op de juiste koers te houden?


En heb je:

 • aantoonbaar academisch werk- en denkniveau;
 • ervaring met onderwijsinnovatieprojecten;
 • affiniteit met het economisch onderwijs;
 • ervaring met academie-overstijgende projecten;
 • de eigenschap goed te kunnen schakelen in vastgelegde administratieve processen (financiën, juridisch) opgelegd vanuit Saxion en subsidieverstrekkers versus de dynamiek in het projectmanagement schap;
 • ervaring met het verbinden van bedrijven en uitvoeren van transfer en business development activiteiten?

Aanbod

Wij bieden een boeiende functie waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Je krijgt een aanstelling als projectleider 3 aanvankelijk voor de duur van één jaar met de optie van verlenging. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 6.064,86 (schaal 12 - cao-hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen. Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams.  

Bedrijfsprofiel Saxion (Deventer)

Jouw nieuwe werkomgeving

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Hier horen enthousiaste medewerkers bij die mee durven te bewegen met de veranderende wereld. Je werkt aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs en onderzoek: werk dat ertoe doet. Met jouw ondernemende houding en deskundigheid lever je een waardevolle bijdrage aan onze hogeschool en de professionals van morgen.


Bij Saxion voel je je thuis

Je komt terecht in een open organisatie met en voor talent. We helpen elkaar, delen kennis en blijven ons onderwijs, onderzoek en onze organisatie continu verbeteren. Bij Saxion werk je op locatie en vanuit huis. Hybride werken is bij ons goed geregeld. We dagen je uit en bieden veel mogelijkheden om je werk/privé-balans goed in te delen, zodat je lekker in je vel zit. Als je kiest voor Saxion, krijg je een veelzijdige baan in een organisatie waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. We bieden veel ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons ben je altijd in beweging op een manier die bij je past. We hebben goede faciliteiten voor loopbaanontwikkeling, zodat je breed inzetbaar bent.


Teamsamenstelling

De projectleider werkt voor een stuurgroep die breed is samengesteld uit de academies uit het economisch domein.


De projectleider van het Human Behaviour Lab wordt primair ondersteund door het team van de Academie Mens & Arbeid (AMA), in nauwe samenwerking met HBS. De AMA verzorgt beroepsgericht onderwijs op hbo-, post hbo- en masterniveau op het gebied van Human Resource Management in Deventer en Enschede en Toegepaste Psychologie in Deventer. De AMA besteedt aandacht en tijd aan de kwaliteit van onderwijs, legt de nadruk op betrokkenheid met studenten en het collegiaal samenwerken in excellente teams. Het lectoraat Employability Transition maakt onderdeel uit van de Academie Mens en Arbeid. We doen onderzoek met als kernthema waardige arbeid in drie onderzoekslijnen: (1) de inclusieve samenleving; (2) lifelong learning for a smart world en (3) mensgerichte techniekinnovatie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Handelskade 75,
7417 DH Deventer
088 019 8888