Medewerker Gebruiksbeheer Onderwijsapplicaties

Professional aan de top? Inspireer je collega’s met jouw expertise als Medewerker Gebruiksbeheer Onderwijsapplicaties bij Saxion.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
21-8-2022
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Bij Saxion ga je:


 • het gebruiksbeheer inrichten en uitvoeren voor diverse onderwijsapplicaties;
 • vragen beantwoorden van gebruikers;
 • veel samenwerken met collega’s om processen zo goed mogelijk te laten verlopen;
 • gemaakte afspraken controleren en bewaken

Functievereisten

Ben je:


 • iemand die het eerste aanspreekpunt voor collega’s wil zijn op het gebied van onderwijsapplicaties;
 • van afwisselend werkt houdt en gemakkelijk kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
 • gestructureerd zijn werk kan uitvoeren en waarde hecht aan een organisatie en administratie die goed op orde is;
 • een flexibele, stressbestendige en proactieve teamspeler die van aanpakken weet?


En heb je:


 • ervaring met administratieve processen;
 • affiniteit met (onderwijs) applicaties;
 • goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • mbo werk- en denkniveau;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift?

Aanbod

Een boeiende functie waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Je krijgt een aanstelling als Medewerker gegevensbeheerder 3. De functie is eerst voor de duur van een jaar met een optie op verlenging. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 3.264,65 bruto (schaal 7 - cao-hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen. Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams.  

Bedrijfsprofiel Saxion (Deventer)

Jouw nieuwe werkomgeving


Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Hier horen enthousiaste medewerkers bij die mee durven te bewegen met de veranderende wereld. Je werkt aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs en onderzoek: werk dat ertoe doet. Met jouw ondernemende houding en deskundigheid lever je een waardevolle bijdrage aan onze hogeschool en de professionals van morgen.


Onderwijs en Student Support (OSS)


is een van de ondersteunende diensten van Saxion. OSS creëert randvoorwaarden waarmee we succesvol studeren mogelijk maken en studenten zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Voor onderwijs en onderzoek is OSS partner voor ontwikkeling, innovatie en kwaliteit.


Onze student- en onderwijs services ondersteunen een optimale studieloopbaan en bereiden studenten voor op de uitdagingen vanuit de samenleving. OSS is de vanzelfsprekende, toegankelijke, deskundige en gewaardeerde partner voor studenten, opleidingen en lectoraten zodat zij aantoonbaar en kwalitatief goed onderwijs en onderzoek volgen en leveren.


Onze services strekken zich uit van beleidsadvisering en monitoring (evaluatie en auditing) tot evidence based innovatie, van ondersteuning van opleidingsteams tot directe dienstverlening aan studenten.


De dienstverlening is georganiseerd langs de eenheden Kwaliteit & Regelgeving, Teaching and Learning Centre, StudieSuccesSentrum, International Office en de OnderwijsInnovatieHub. Je wordt aangesteld bij het Teaching and Learing Centre (TLC).


Team TLC


Bij Saxion leiden we studenten op voor een complexe en snel veranderende samenleving. Ondernemende, zelfbewuste professionals die met een stevige basis aan vakkennis en vaardigheden disciplinair en interdisciplinair kunnen (samen)werken. Professionals die actuele vraagstukken creatief kunnen oplossen en zó bijdragen aan verbetering en innovatie van de beroepspraktijk.


Daartoe her-ontwerpt Saxion haar onderwijs. Dit gebeurt mede langs de weg van een meerjarig programma SOM (Saxion Onderwijsmodel) waarin Saxion haar visie wil vertalen naar het onderwijs en meer impact maken voor de regio. Met het SOM vernieuwen we ons onderwijs, zodat dit nog beter aansluit op de ontwikkelingen in de samenleving.


Het Teaching and Learning Centre (TLC) is een afdeling van Onderwijs en Student Support (OSS) en draagt zorg voor de uitvoer van de strategie onderwijsservices. De onderwijskundige collega's in het team dragen zorg voor onder andere onderwijskundig advies en het slim (her)gebruik maken van bestaande digitale leermiddelen en ondersteunen opleidingen op proactieve en integrale wijze bij het ontwerpen en ontwikkelen van innovatief en blended onderwijs, gebaseerd op ontwikkelplannen waardoor academies hun onderwijstaak optimaal kunnen uitvoeren.


Het team Informatiemanagement Onderwijs is onderdeel van de dienst Onderwijs & Student Support en wordt uitgebreid om academies van Saxion beter te faciliteren in de informatievoorziening. Wij ondersteunen gezamenlijk de academies van Saxion gebaseerd op een driedeling in domeinen (Techniek, Gezondheid/Sociaal, Economie).


De grote onderwijsapplicaties worden centraal ondersteund vanuit functioneel beheer onderwijsapplicaties. Er zijn echter ook vele kleinere applicaties die momenteel niet worden ondersteund of waarbij de ondersteuning bij de academies zelf is ingericht. Diverse ontwikkelingen maken dat het wenselijk is om ook die kleinere onderwijsapplicaties meer centraal te beheren.


De taken van de medewerker gebruikersbeheer onderwijsapplicaties zijn erg divers. Denk aan het beheren van gebruikers in onderwijsapplicaties, het beschikbaar maken van instructies, het ondersteunen bij het opschonen van accounts en het monitoren van de naleving van gemaakte voorwaarden voor het gebruik (denk bijvoorbeeld aan privacy en security afspraken). Je zult in deze functie nauw samenwerken met de medewerkers informatievoorziening, informatiemanagers onderwijs, functioneel beheer onderwijsapplicaties en uiteraard de gebruikers/ docenten/ key users bij de academies. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Handelskade 75,
7417 DH Deventer
088 019 8888