Senior HR Adviseur

Saxion is op zoek naar een Senior HR Adviseur. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-7-2022
Aantal uur
28
Vervaldatum
4-9-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je komt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Als Dienst HRM staan we voor de uitdaging de (HR) visie en strategie van Saxion verder te vertalen naar HR-producten en diensten die naadloos aansluiten bij de (toekomstige) behoefte van onze klanten. Vanuit onze visie op HR doen we dat door continu te willen verbeteren en onze klant centraal te stellen. Door onze HR-collega’s te verbinden, te stimuleren en in te zetten op hun talent. Onze ambitie is om een vitale dienst te zijn: inspirerend, wendbaar en ‘smart’. We werken vanuit onze waarden ondernemend, durf, enthousiast, persoonlijk en samenwerkingsgericht. Als Senior HR-adviseur krijg je te maken met een grote diversiteit aan klantvragen, personele en organisatie vraagstukken op zowel operationeel-tactisch als strategisch niveau en draag je in verbeterprojecten bij aan de verdere professionalisering van de HR-dienstverlening. Je komt te werken in een enthousiast team met gedreven professionals. 


Je gaat:

  • als eerste aanspreekpunt voor leidinggevenden van een aantal eenheden strategische en tactisch-operationele HR- vraagstukken definiëren en vervolgens mede uitvoeren en monitoren;  
  • leidinggevenden van een aantal eenheden gevraagd en ongevraagd coachen, adviseren en ondersteunen bij personele en organisatorische HR-uitdagingen op zowel tactisch als strategisch niveau om zo de businessdoelstellingen te behalen. Voorbeelden hiervan zijn strategische personeelsplanning, verzuimmanagement, ontwikkelgesprekken, duurzame inzetbaarheid, organisatieontwikkeling, management development/talentontwikkeling en professionalisering;
  • op projectmatige wijze mede vorm geven aan inhoudelijke HR-onderwerpen;
  • veranderingen en verbeteringen signaleren binnen bestaande processen en producten om zo de HR-dienstverlening blijvend te optimaliseren. 

Functievereisten

Ben je:

  • een senior HR-adviseur met een heldere visie en een verbinder met sterke communicatieve vaardigheden;
  • iemand die energie krijgt van sparren met leidinggevenden om hun business doelstellingen te behalen; 
  • klant- en resultaatgericht, in staat om business doelstellingen te vertalen naar HR-interventies;
  • een denker en doener die op tactisch en strategisch niveau de juiste stappen kan zetten en op de juiste momenten operationele taken weet op te pakken?


Heb je:  

  • tussen de 5-8 jaar ervaring in een soortgelijke HR-functie in complexe professionele organisaties;  
  • een afgeronde bachelor HR, liefst aangevuld met een masteropleiding?

Aanbod

Wij bieden een boeiende functie als adviseur 2 waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. De functie is eerst voor de duur van een jaar met een optie op verlenging. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 5.332,48 (schaal 11 - cao-hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,3%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen. Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams.

Bedrijfsprofiel Saxion (Deventer)

Jouw nieuwe werkomgeving

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Hier horen enthousiaste medewerkers bij die mee durven te bewegen met de veranderende wereld. Je werkt aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs en onderzoek: werk dat ertoe doet. Met jouw ondernemende houding en deskundigheid lever je een waardevolle bijdrage aan onze hogeschool en de professionals van morgen.


Bij Saxion voel je je thuis

Je komt terecht in een open organisatie met en voor talent. We helpen elkaar, delen kennis en blijven ons onderwijs, onderzoek en onze organisatie continu verbeteren. Bij Saxion werk je op locatie en vanuit huis. Hybride werken is bij ons goed geregeld. We dagen je uit en bieden veel mogelijkheden om je werk/privé-balans goed in te delen, zodat je lekker in je vel zit. Als je kiest voor Saxion, krijg je een veelzijdige baan in een organisatie waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. We bieden veel ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons ben je altijd in beweging op een manier die bij je past. We hebben goede faciliteiten voor loopbaanontwikkeling, zodat je breed inzetbaar bent.


Advies- en expertisedienst Human Resource Management (HRM) 

De advies- en expertisedienst ontwikkelt het (strategisch) HRM-beleid, adviseert het College van Bestuur hierover en ondersteunt academies en dienstverlenende afdelingen bij de uitvoering en de implementatie van dit beleid. De focus van de HRM-dienstverlening ligt op het vertalen van de strategische doelen van de organisatie naar de menselijke factor. Het is onze ambitie om een voorbeeld HR-organisatie te zijn; inspirerend, wendbaar, vitaal en ‘smart’. De dienst HRM bestaat uit een MT, een team HR-advies, een team Loopbaan & Talent en een beleidsteam. Bij de dienst werken 35 medewerkers waarvan 11 in het team HR Advies waar je onderdeel van gaat uitmaken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Handelskade 75,
7417 DH Deventer
088 019 8888