Docent HBO-ICT Business

Dankzij jouw les Data-analyse kunnen de studenten weer verder met hun opdracht over predictive maintenance. Snel beantwoord je nog even de mail van een student over de herkansing van het vak Databases. Daarna stap je de trein in voor het bezoek aan je afstudeerder. Klinkt dit als een werkdag waar je blij van wordt? Solliciteer dan snel als docent ICT Business bij Saxion

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
8-5-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Samen met je collega’s verzorg en ontwikkel je lessen bij de opleiding HBO-ICT. Je begeleidt workshops, practica en projecten, voorziet studenten van feedback en beoordeelt de producten die de studenten opleveren. Met jouw kennis op het gebied van bedrijfsprocessen, data-analyse en -visualisatie help je studenten op hun weg naar IT-professional. Naast het geven van lessen begeleid je studenten in hun studieloopbaan en/of tijdens een (afstudeer-)stage. Omdat de IT-wereld razendsnel verandert, ontwikkel je ook regelmatig nieuw onderwijsmateriaal: een nieuwe casus of lessen over een nieuw onderwerp. Eventueel doe je dat ook voor onze nieuw te ontwikkelen zusteropleiding Applied Data Science & AI. Daarnaast kan je op termijn ook nog aan de slag met praktijkgericht onderzoek bij onze lectoraten. Meer sfeer proeven? Kijk op https://youtu.be/c4joULAOsWc

Functievereisten

 • Tenminste enkele jaren werkervaring in de ICT en een relevante master-opleiding afgerond.
 • Omgaan met mensen is jouw drijfveer.
 • Ook al ken je uiteraard niet alle technieken in de IT-wereld, red je jezelf met wat studie prima.
 • Je houdt van variëteit in je werk en houdt makkelijk ‘meerdere balletjes in de lucht’.
 • Je kan je kennis, ervaring en enthousiasme mondeling en schriftelijk goed overdragen; bij voorkeur ook in het Engels.

Aanbod

 • Een salaris van maximaal € 5.332,48 (schaal 11 - cao-hbo) bij een volledige werkweek.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Je krijgt een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op een vaste aanstelling als docent/onderzoeker 1.
 • Een ruime verlofregeling. Ter illustratie: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur kan je jaarlijks 428 verlofuren opnemen. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de feestdagen.
 • Persoonlijke ontwikkeling: volg een inspiratie webinar, workshop of training bij onze interne Saxion Academy, doe een loopbaancheck of verken de mogelijkheden voor een masteropleiding, promotietraject of professional doctorate.
 • Het Saxion hybride werken pakket.
 • Een uitgebreide pensioenregeling, zie hiervoor het cao hbo.
 • 100% vergoeding voor reizen met het openbaar vervoer en fiscaal voordeel bij de aanschaf van je fiets.

Bedrijfsprofiel Saxion

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken.


Academie Creatieve Technologie 

Als docent HBO-ICT Business bij Saxion ga je werken binnen team HBO-ICT dat onderwijs/onderzoek verzorgt binnen de opleiding ICT.  Dit team maakt onderdeel uit van de Academie Creatieve Technologie (ACT). ACT werkt continue aan de optimale combinatie tussen creativiteit en technologie, om studenten klaar te stomen voor het dynamische werkveld.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
+31 (0)88 019 8888