Projectleider/Sr. Constructeur

Ben jij een allround serion constructeur met kennis en ruime ervaring op het gebied van beton-, staal en houtconstructies, en ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan in een gezellig team? Dan is Sanger IBCT op zoek naar jou! Sanger IBCT zoekt per direct een Projectleider/Sr. Constructeur

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-3-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als ervaren constructeur heb je een veelzijdige rol binnen onze organisatie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontwerpen en berekenen van diverse (multidisciplinaire) projecten voor de nationale en de internationele markt, het bijwonen/leiden van bouwvergaderingen en het leiding geven aan de tekenkamer en/of het projectteam. Je bent daarbij de eindverantwoordelijke voor alle constructieve ontwerpen en de onderbouwing daarvan. Daarnaast ben je de vraagbaak op het gebied van vakgerelateerde onderwerpen.

Functievereisten

  • Een afgeronde HBO of universitaire opleiding Bouwkunde of Civiele Techniek, richting constructie aangevuld met HTI Bouwkunde.
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Kennis en ervaring met relevante software als Excel en Word.
  • Kennis en ervaring met relevante rekensoftware zoals Scia en Technosoft
  • Ruime ervaring met constructief ontwerpen
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
  • Goed Nederlands in woord en schrift.

Aanbod

Naast een goede werksfeer bieden we je de mogelijkheid om je verder te kunnen ontwikkelen tot senior constructeur of een specialisatie. Wij zoeken bij voorkeur iemand voor de lange termijn.

Bedrijfsprofiel Sänger IBCT

Organisatieomschijving

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sanger IBCT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort Oost 4210
7609RG Almelo
+31 (0)546 - 639 020