Tekenaar-constructeur

Ben jij een bouwkundig en/of civieltechnisch tekenaar-constructeur op zoek naar een leuke, uitdagende baan in een gezellig team? Dan is Sanger IBCT op zoek naar jou! Sanger IBCT zoekt per direct een Tekenaar-constructeur

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-3-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze functie werk je zelfstandig en/of in samenwerking met een van onze senior constructeurs. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het tekenen c.q. engineeren in Allplan en/of Tekla van de constructie tot constructieve tekeningen en het engineeren van prefab onderdelen. Hierbij ben je werkzaam voor verschillende opdrachtgevers en aan diverse projecten, en zowel op de nationale als de internationale markt.

Functievereisten

  • Een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde of Civiele Techniek, richting constructie.
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Kennis en ervaring met relevante software als Excel en Word.
  • Kennis en ervaring met relevante tekensoftware zoals Allplan, Technosoft en/of Tekla
  • of bereid zijn dit aan te leren.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
  • Goed Nederlands in woord en schrift.

Aanbod

Naast een goede werksfeer bieden we je de mogelijkheid om je verder te kunnen ontwikkelen totzelfstandig tekenaar/constructeur dan wel constructeur. Wij zoeken bij voorkeur iemand voor de lange termijn.

Bedrijfsprofiel Sänger IBCT

SANGER IBCT b.v. is in 2000 ontstaan uit het samengaan van Advies- en Constructiebureau Sänger bv uit Nijverdal, opgericht in 1976, en Ingenieursbureau Bouw- en Civiele Techniek IBCT bv uit Almelo, opgericht in 1967. Wij zijn een ingenieursbureau met kennis en ervaring op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en civiele techniek. Na deze fusie hebben wij ons gevestigd aan de Twentepoort Oost 42-10 op het bedrijventerrein gelegen aan de A35.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sanger IBCT. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Twentepoort Oost 4210
7609RG Almelo
+31 (0)546 - 639 020