Sales office assistant

Kroon Oil is op zoek naar een Sales office assistant
Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-2-2023
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie informatie

 

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze sales medewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij kunnen doen waar zij goed in zijn, namelijk verkopen. Op jouw beurt doe jij waar jij goed in bent, namelijk het invoeren en verwerken van gegevens, mails behandelen, exportdocumenten opmaken en versturen van facturen. 
 
Je hebt daarnaast een belangrijke taak om bezoekers en leveranciers te ontvangen. De chauffeurs die zich melden help je met onder andere het afhandelen van transportdocumenten. Tussendoor ontvang je telefoontjes die je op een juiste manier weet af te handelen of door te schakelen naar de juiste collega’s en ben je verantwoordelijk voor post- en pakketafhandeling.

 


Bedrijfsinformatie

 

Kroon-Oil is een groeiend en dynamisch bedrijf dat al sinds 1906 staat voor Hollandse kwaliteit. We gaan de hele wereld over en dat succes is niet alleen te danken aan een hoogstaand en kwalitatief goed product, klanten kiezen KroonOil ook vanwege onze service. Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is. We investeren continu in kennis om op het gebied van smeermiddelen specialist te blijven. Dit doen we door het opleiden van vakmensen en het aangaan van samenwerkingen die ons merk versterken. Om dat te bereiken is teamwork van essentieel belang. Samen staan we sterk en tillen we ons product naar een zo hoog mogelijk niveau. 


Functie vereisten

 

MBO werk- en denkniveau 
Goede beheersing van Microsoft Office programma’s zoals Outlook, Word en Excel 
Uitstekende communicatieve vaardigheid in Nederlands, beheersing van basis Engels en Duits (Frans is een pré) 
Een klantvriendelijke houding 
Oog voor de kwaliteit van je werk 

 


Aanbod

 

Uiteraard een marktconform salaris. 
Een afwisselende functie: op maandag en donderdag werk je als Sales Office Assistant en op woensdag ben je onze telefoniste/receptioniste (de dagen staan vast) 
Kans op een vaste baan in een bedrijf dat altijd in ontwikkeling is  • 31 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) en reiskostenvergoeding 
Wij betalen je volledige pensioenpremie, dragen bij aan je sportabonnement en organiseren regelmatig leuke bedrijfsuitjes 
Een ergonomische werkplek met voorzieningen die jij nodig hebt 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Kroon Oil. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Dollegoorweg 15
7602 EC ALMELO
+31 (0)546-818165