Monteur elektronica

Ben jij degene die graag puzzelt met elektronische vraagstukken en deze oplost tot een werkend geheel? Dan is Rosen Groep op zoek naar jou voor functie Monteur Elektronica.


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Monteur Elektronica ben je in de breedste zin van het woord bezig met troubleshooting, kalibreren, solderen en het testen van inspectie apparatuur volgens voorgeschreven kwaliteitseisen. Je ondersteunt je teamleden met elektrotechnische reparaties en het in bedrijfstellen van de inspectie apparatuur. Door de grote verscheidenheid aan inspectieapparatuur is geen dag hetzelfde! In deze afwisselend functie wordt een beroep gedaan op zowel je technische als analytische vaardigheden.

Functievereisten

Wij zoeken Test Engineers, Ontwikkelaars, Electrotechnici of personen uit gelijkwaardige functies. Enige ervaring zou mooi zijn maar kom je net van school dan willen we ook graag met je in contact komen. Je hebt ervaring of een opleiding gevolgd in de Mechatronica en hebt affiniteit met Elektronica of zelfs een Elektronica opleiding. Uiteindelijk krijg je een interne training om bekend te raken met ROSEN haar technieken en toepassingsmogelijkheden. Je kunt zelfstandig als in teamverband werken en hebt ervaring met MS-Office. Ervaring met SAP zou mooi zijn maar is niet noodzakelijk. Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal zowel in woord als geschrift. In het team wordt dagelijks verdeeld Duits en Nederlands gesproken.

 

Het verstrekken van een certificaat van goed gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure. ROSEN Europe neemt hiervoor de kosten voor het aanvragen van een certificaat van je over.

Aanbod

ROSEN Europe biedt je een functie aan binnen een internationaal, dynamisch en multicultureel familiebedrijf. We hanteren een informele en open bedrijfscultuur. Je komt in een zeer enthousiast en toegewijd team met vakkundige collega’s.

 

Naast marktconform arbeidsvoorwaarden is er een goede balans tussen werk en privé en is er veel ruimte om jezelf zowel op technisch als professioneel vlak verder te ontwikkelen. Een moderne werkomgeving, teamuitjes, bedrijfsfeesten, 13e maand, 28 vakantiedagen en gebruik maken van onze bedrijfskantine horen bij het pakket!

 

Mocht je het leuk vinden om bij ons te komen werken dan starten we met een uitgebreide onboarding training en maken we je onder andere wegwijs in de gebruiken, huisregels en systemen binnen ROSEN Europe.


Je wordt tewerkgesteld in een uitstekend geoutilleerde werkplaats en krijgt je eigen werkplek en gereedschappen. En mocht je het leuk vinden dan is er gelegenheid om af en toe af te reizen naar andere locaties om onsite te ondersteunen.

Bedrijfsprofiel ROSEN Group

Rosen Groep is een high-tech onderneming werkzaam in meer dan 120 landen. De ROSEN Group heeft op dit moment met meer dan 4200 medewerkers wereldwijd een toonaangevende positie bereikt op het gebied van inspectie en integrity management voor diverse installaties, zoals pijpleidingen en opslagtanks.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Rosen Groep Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 15
7575 EJ OLDENZAAL
0541 - 671 000