Marketing & communicatie medewerker

ROSEN Group is op zoek naar een Marketing & communicatie medewerker. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
21-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Marketing- en Communicatie medewerker ben je sparringpartner in een internationale omgeving en vertel jij extern en intern het verhaal van ROSEN. Alle facetten van marketing & communicatie komen hierbij aan bod, waaronder social media, e-mailmarketing, PR, interne communicatie en arbeidsmarktcommunicatie. Als specialist weet jij als geen ander de beste combinatie van middelen, tekst en timing in te zetten voor (potentiële) klanten, partners en onze collega's. Samen met je collega's realiseer je de marketing- en communicatiestrategie. Je bedenkt, schrijft en plaatst content op o.a. ons intranet, onze website en social media accounts. Je bent sterk in het creëren van onder andere nieuwsbrieven en marketingmaterialen. Tevens ondersteun je de marketing collega’s met interne- en externe projecten.

 

Al met al een brede uitdaging voor een zelfstandige en creatieve marketing- en communicatie medewerker met een verfrissende aanpak en ideeën om onze naamsbekendheid te vergroten.

Functievereisten

We verwachten:

  • Een afgeronde hbo-opleiding richting marketing of communicatie;
  • Je hebt 2 tot 3 jaar werkervaring als communicatie medewerker in een technisch bedrijf;
  • Je hebt affiniteit met social media en kennis van Google Analytics;
  • Gevorderde kennis van MS Office;
  • Je kan goed zelfstandig, pragmatisch en resultaat gericht werken;
  • Een zeer goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een must;
  • Woonachtig binnen 1 uur reisafstand van Oldenzaal.


Je komt te werken in een internationale, dynamische en service georiënteerde organsiatie die streeft naar een marktleiderspostie in elk segment waarin we actief zijn. 

Aanbod

Naast de uitdagende functie en de inspirerende werkomgeving bieden we je goede arbeidsvoorwaarden. Wij bieden uitstekende voordelen met betrekking tot opleiding, pensioenregeling en een fietsplan om een gezonde levensstijl te ondersteunen. Een moderne werkomgeving, teamuitjes, bedrijfsfeesten, 13e maand en 28 vakantiedagen horen bij dit pakket! Bovendien bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen binnen de ROSEN Groep.

Bedrijfsprofiel ROSEN Group

ROSEN is een high-tech onderneming werkzaam in meer dan 120 landen. De ROSEN Group heeft op dit moment met meer dan 4200 medewerkers wereldwijd een toonaangevende positie bereikt op het gebied van inspectie en integrity management voor diverse installaties, zoals pijpleidingen en opslagtanks.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROSEN Group. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 15
7575 EJ OLDENZAAL
0541 - 671 000