Monteur mechatronica

Rosen is op zoek naar een Monteur mechatronica

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als Monteur Mechatronica onderhoud, reviseer, modificeer en test je hightech inspectie apparatuur volgens de voorgeschreven kwaliteitseisen. Je beoordeelt de staat van de inspectieapparatuur en voert modificaties en/of reparaties uit. Je assembleert, test en kalibreert de inspectieapparatuur voor vrijgave en in gebruik name.

Door de grote verscheidenheid aan inspectieapparatuur is geen dag hetzelfde! In deze afwisselend functie wordt een beroep gedaan op zowel je technische als analytische vaardigheden.

Bedrijfsprofiel ROSEN Group

Is een high-tech onderneming werkzaam in meer dan 120 landen. De ROSEN Group heeft op dit moment met meer dan 4000 medewerkers wereldwijd een toonaangevende positie bereikt op het gebied van inspectie en integrity management voor diverse installaties, zoals pijpleidingen en opslagtanks.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Rosen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 15
7575 EJ OLDENZAAL
0541 - 671 000