Tool coordinator (project begeleider)

Rosen is op zoek naar een Tool coordinator (project begeleider)

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als interne Project Begeleider geef je functioneel leiding aan de voorbereiding van onze inspectie apparatuur en houdt je toezicht op de uitvoering in overeenstemming met het projectbudget, de kwaliteitsnormen en het tijdschema. Verstrekken en opvragen van de vereiste informatie aan teamleden is hierin de rode draad.

Je zorgt ervoor dat het toegewezen team in staat is om de deliverables af te ronden volgens de gestelde termijnen in overeenstemming met de project scope en onze/klant QHSE-normen. Je rapporteert functioneel aan je projectmanager.

Door samen te werken met verschillende projectmanagers en in verschillende teams, is geen dag hetzelfde! In deze afwisselend functie wordt een beroep gedaan op zowel je tactische, analytische als coördinator vaardigheden.

Bedrijfsprofiel ROSEN Group

ROSEN is a leading privately owned company that was established in 1981. Over the last 4 decades, ROSEN has grown rapidly and is today a worldwide technology group that operates in more than 120 countries with almost 4000 employees.


ROSEN offers sophisticated and highly innovative products and services to the oil and gas and other engineering industries. ROSEN is an extended team of people with a passion for technology and innovation. We are always looking for young professionals as well as experienced employees.


Our ongoing organic growth results in career opportunities and gives our employees chances for further development and added experience.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Rosen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 15
7575 EJ OLDENZAAL
0541 - 671 000