Marketing en communicatie medewerker

Rosen is op zoek naar een Marketing en communicatie medewerker.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als Marketing- en Communicatie medewerker in een internationale omgeving, ben je verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van gerichte communicatie via PR, Social Media, web en print. Samen met je collega's realiseer je de marketing- en communicatiestrategie. Je bedenkt, schrijft en plaatst content op ons intranet en Social Media accounts. Je verzorgt digitale nieuwsbrieven en marketingmateriaal als advertenties, posters en meer. Tevens ondersteun je de marketing collega’s met interne- en externe projecten.

 

Al met al een brede uitdaging voor een zelfstandige en creatieve marketing- en communicatie medewerker met een verfrissende aanpak en ideeën om onze naamsbekendheid te vergroten.

Bedrijfsprofiel ROSEN Group

Je komt te werken in een internationale, dynamische en service georiënteerd organisatie dat streeft naar een marktleiderspositie in elk segment waar we actief zijn. Naast de uitdaging in de functie en de inspirerende werkomgeving bieden we je goede arbeidsvoorwaarden. Wij bieden uitstekende voordelen met betrekking tot opleiding, pensioenregeling en een fietsplan om een gezonde levensstijl te ondersteunen. Bovendien bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om zich te ontwikkelen binnen de ROSEN Groep.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Rosen. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 15
7575 EJ OLDENZAAL
0541 - 671 000