Allround HR medewerker (affiniteit met processen)

ROSEN is op zoek naar een Allround HR medewerker.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Als Allround HR Medewerker met affiniteit met processen bij ROSEN Europe in Oldenzaal werk je nauw samen in een team met 4 collega’s. Binnen de HR afdeling zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor alle HR activiteiten van ROSEN Europe en de bijbehorende nationale- en internationale business units.

Je houdt je dagelijks bezig met verschillende procesmatige en administratieve HR werkzaamheden. Je belangrijkste focuspunt is het implementeren en onderhouden van het HR Software Systeem.


  • Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van de HR Infrastructuur; 
  • Je onderhoudt ons E-recruitersysteem en doet een eerste selectie van kandidaten;
  • Je doet een eerste screening van sollicitanten voor de diverse vacatures;
  • Je zorgt voor een correcte correspondentie met sollicitanten zoals het versturen van ontvangstbevestigingen, uitnodigingen voor sollicitatiegesprekken en afwijzingen;
  • Je ondersteunt de payrolladministratie;
  • Je verricht diverse ondersteunende werkzaamheden zoals archivering en digitalisering van HR gerelateerde documentatie.

Bedrijfsprofiel ROSEN Group

ROSEN Is een high-tech onderneming werkzaam in meer dan 120 landen. De ROSEN Group heeft op dit moment met meer dan 4000 medewerkers wereldwijd een toonaangevende positie bereikt op het gebied van inspectie en integrity management voor diverse installaties, zoals pijpleidingen en opslagtanks.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROSEN. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 15
7575 EJ OLDENZAAL
0541 - 671 000