Monteur Mechanica

Op zoek naar een technische uitdaging waarbij je hightech inspectie apparatuur assembleert, test en in bedrijf stelt? Lees wat ROSEN Europe B.V. je kan bieden!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-3-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat houdt het werk in?

Als Monteur Mechatronica onderhoud, reviseer, modificeer en test je hightech inspectie apparatuur volgens de voorgeschreven kwaliteitseisen. Geen dag is hetzelfde! In deze afwisselend functie wordt een beroep gedaan op zowel je technische als analytische vaardigheden.

Je doelstelling is het waarborgen van 100% leverbetrouwbaarheid met “first run succes” garantie.

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

  • Je beoordeelt de staat van de te repareren componenten en inspectie apparatuur;
  • Je staat garant voor hoge kwaliteit en tijdige uitvoering van alle mechanische en elektronische taken aan de pijpleiding inspectie apparatuur, onderdelen assemblage en aan andere producten;
  • Je documenteert de opbouw van de inspectie apparatuur in het daarvoor bestemde systeem;
  • Je voorziet de apparatuur van de benodigde bekabeling voor de sensoren;
  • Je voert (test) controles en kallibraties uit en geeft de apparatuur vrij voor de in gebruik name.


Functievereisten

  • Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de richting van Mechatronica, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
  • Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal zowel in woord als geschrift. Het beheersen van de Duitse taal is een pre;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je hebt een goede kennis van MS-office, ervaring met SAP is een pré;
  • In bezit van een geldig VCA- certificaat of bereidheid om je VCA- certificaat te behalen.

 

Het verstrekken van een certificaat van goed gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure. ROSEN Europe neemt ​​hiervoor de kosten voor het aanvragen van een certificaat van je over.

Aanbod

ROSEN Europe biedt je een functie aan, binnen een internationaal, dynamisch en multicultureel familiebedrijf. We hanteren een informele en open bedrijfscultuur. Je komt in een zeer enthousiast en toegewijd team met vakkundige en behulpzame collega’s. Je wordt intern getraind om zelfstandig aan onze inspectie apparatuur te kunnen werken.

 

Naast marktconform arbeidsvoorwaarden is er een goede balans tussen werk en privé en is er veel ruimte om jezelf zowel op technisch als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Een moderne werkomgeving, teamuitjes, bedrijfsfeesten, 13e maand en 28 vakantiedagen horen bij dit pakket!

Bedrijfsprofiel ROSEN Group

Velen kennen wellicht de ROSEN merknaam, groot aangebracht op de zijkanten van het gebouw langs de A1. Wat velen echter niet weten is dat het hier gaat om één van de grootste werkgevers van Oldenzaal. De ROSEN Group is een wereldwijd opererende leverancier van ‘state of the art’ producten en services op het gebied van inspectie en integrity management voor een breed scala aan installaties (pijpleidingen, tanks, schepen, wind turbines, treinen, telecommunicatie torens e.a.) in verschillende industrie takken (olie & gas, energie, procesindustrie, mijnbouw, telecommunicatie, transport e.a.). Met ruim 2700 medewerkers en meer dan 20 vestigingen wereldwijd kan de ROSEN Group letterlijk de hele wereld aan. ROSEN Europe, met ruim 350 medewerkers, is binnen de ROSEN Group verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten, de “Business Realization”, op het Europese continent, Afrikaanse continent en de landen India en Pakistan in Zuidoost Azië. Zij voeren projecten uit voor en leveren producten aan bedrijven die binnen de eerder genoemde industrie takken als toonaangevend worden beschouwd. Vaak gebeurt dit op basis van langlopende contracten en met de focus op partnership. Een van ROSEN Europa’s meest recente successen is de inspectie van de Nord Stream offshore pijpleidingen. Elke vierkante centimeter van twee parallelle gasleidingen, ieder met een lengte van 1224km, is geïnspecteerd door een ROSEN inspectie apparaat. Dit apparaat, volledig in eigen beheer ontworpen en geproduceerd, beweegt zich door de pijpleiding met behulp van gasproductie. De succesvolle inspecties zijn uitzonderlijk vanwege de lengte van de pijpleidingen (langste offshore inspectie ooit), de hoge wanddikte van deze pijpleidingen en de logistiek uitdagingen van pijpleidingen die beginnen in Rusland en eindigen in Duitsland. De inspecties zijn vlekkeloos en binnen de gestelde tijdplanning uitgevoerd, waarmee ROSEN definitief haar naam heeft gevestigd als wereldwijd technologisch marktleider.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROSEN. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 15
7575 EJ OLDENZAAL
0541 - 671 000