Werkplaats medewerker (wtb)

Roessingh is op zoek naar een Werkplaats medewerker (wtb) 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-5-2024
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
VMBO

Functie omschrijving

In de eigen werkplaats van rdgKompagne is een groep professionals werkzaam die zich bezighoudt met het adviseren, ontwikkelen, aanpassen en produceren van individuele aanpassingen die nodig zijn om hulpmiddelen voor mensen met een beperking goed bedienbaar te maken. Dit kunnen aanpassingen zijn aan de apparatuur zelf, of aan de plaats waar deze gebruikt wordt, zoals de rolstoel, het bed of de werkplek. Deze aanpassingen worden op maat voor de individuele gebruiker ontwikkeld, in nauwe samenspraak met de regioadviseur. De werkzaamheden vinden plaats vanuit onze nieuwe werkplaats in Enschede in een team van circa 5 personen (totaal werken er 60 personen binnen rdgKompagne).


Als werkplaats medewerker vervaardig je producten (hulpmiddelen) welke cliënten met een beperking in staat stelt beter te functioneren/participeren in de maatschappij. Het betreft dus maatwerk (draaien, frezen, lassen, zetten conventioneel) voor voornamelijk rolstoelen en andere hulpmiddelen.


Na een gedegen inwerkperiode gaan we je begeleiden om meer taken en verantwoordelijkheden op te pakken.

Functievereisten

Je bent als collega betrokken en betrouwbaar en werkt graag kwaliteitsgericht en accuraat. Ook ben je klantgericht en beschik je over een pro-actieve houding. Dat betekent dat je initiatief moet tonen en moet kunnen denken in oplossingen in plaats van in problemen. Wij zijn op zoek naar een werkplaats medewerker die naast een passie voor lassen ook zijn/haar creativiteit in kan zetten bij rdgKompagne. Wij verleggen samen graag grenzen om onze klanten op maat gemaakte oplossingen te kunnen bieden.


  • Je hebt een opleiding op vmbo-niveau bij voorkeur aangevuld met een TIG-lasdiploma.
  • Je kunt CAD-tekeningen lezen en je bent in staat om zelf je werkplan te bepalen.
  • Je werkt snel, nauwgezet en netjes waarbij je de veiligheidsregels nooit uit het oog verliest.
  • Je hebt ervaring met het TIG las proces en roestvaststaal bewerken.
  • Je houdt net als ons van een geordende werkplaats en van korte informele lijnen.
  • Je bent een teamplayer en goed in staat om samen te sparren.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Bij voorkeur beschik je over een rijbewijs B


Ben je geïnteresseerd in de functie maar beschik je (nog) niet over de gewenste vooropleiding dan nodigen we je ook nadrukkelijk uit om te reageren als je een BBL of BOL-traject volgt of wilt volgen. Wij beschikken over een gecertificeerde accreditatie voor het begeleiden en opleiden van leerlingen.

Aanbod

Een zelfstandige en veelzijdige functie in een leuk team waarbij jouw technische inbreng voor de patiënt het verschil maakt.


Je wordt ingeschaald in de Cao Ziekenhuizen (afhankelijk van opleiding en werkervaring). rdgKompagne biedt daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden vanuit de Cao Ziekenhuizen. Hieronder valt een 13e maand eindejaarsuitkering (8,33%) en 57 extra PLB-verlofuren (obv 36 uur per week) naast je reguliere vakantieuren. Daarnaast kent onze cao een goede pensioenregeling vanuit Zorg & Welzijn, een aantrekkelijke fiscale reiskostenregeling en korting via een collectieve zorgverzekering en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. rdgKompagne stimuleert persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz. 


De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor de duur van één jaar met de intentie het arbeidscontract om te zetten naar onbepaalde tijd. Deze functie kan zowel voor 32 uur als voor 36 uur worden ingevuld.

Bedrijfsprofiel Roessingh Research and Development

Roessingh Diensten Groep bv (RDG) is als zelfstandige marktgerichte organisatie verbonden met Het Roessingh, centrum voor revalidatie. Direct of indirect helpt RDG mensen met een beperking hun mogelijkheden optimaal te benutten. De productgroep rdgKompagne speelt een leidende rol in Nederland op het terrein van ICT hulpmiddelen voor mensen met een handicap of beperking en is gespecialiseerd in het adviseren, aanpassen en leveren van standaard hulpmiddelen op basis van de individuele behoefte van de klant.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Roessingh. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Roessinghsbleekweg 33 b
7522 AH ENSCHEDE
+31 (0)88 0875 777