Vakantiekrachten in de zorg

Roessingh is op zoek naar Vakantiekrachten in de zorg

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
21-4-2024
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In de zomerperiode kom je te werken op onze verpleegafdelingen. Als vakantiekracht ondersteun je het team bij de dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is het mogelijk dat je, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, bijvoorbeeld ondersteunt bij ADL taken of het verrichten van verpleegtechnische handelingen.

Aanbod

De kans om in een leuke werkomgeving ervaring op te doen binnen de revalidatie. Je ontvangt een leuk salaris dat afhankelijk is van je functie, leeftijd en ervaring.

Bedrijfsprofiel Roessingh Research and Development

Ben je schoolverlater of heb je uurtjes over in jouw vakantie en mag je op niveau 2 of hoger werken, solliciteer dan!


Roessingh, Centrum voor Revalidatie vindt dat iedereen een plek verdient in de samenleving. Als een ongeval, ziekte of aandoening je treft, moet je opnieuw je plek vinden: thuis, op het werk, op school. Medisch specialistische revalidatie betekent je toekomst herwaarderen. Daar helpen we bij. Dagelijks zetten wij ons met behulp van onze concern- en samenwerkingspartners voor in.


Onze patiënten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze zorgverlening en ook zeer enthousiast over de bevlogenheid en betrokkenheid van onze medewerkers. Iets om trots op te zijn! Onze medewerkers zijn op hun beurt het meest trots op de goede onderlinge samenwerking, de collega’s en de patiëntgerichtheid.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Roessingh. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Roessinghsbleekweg 33 b
7522 AH ENSCHEDE
+31 (0)88 0875 777