Medewerker Orthopedische Schoenmakerij

Roessingh is op zoek naar een Medewerker Orthopedische Schoenmakerij

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-3-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze allround functie ben je werkzaam binnen de orthopedische schoenmakerij en ben je samen met het team verantwoordelijk voor het vervaardigen van orthopedisch schoeisel.

Hierin kan het gaan om aanpassingen of wijzigingen aanbrengen of het bewerken van verschillende materialen.

Je gaat hierin deels zelfstandig te werk en organiseert je eigen werkzaamheden binnen de aangegeven kaders.


Je werkt met materialen als hout, kunststof, metaal en leer en gebruikt hierbij zowel handgereedschap als machines. De meeste producten zijn maatwerk en hierbij werk je nauw samen met de orthopedisch adviseur. Daarnaast onderhoudt je de machines en gereedschappen ook preventief.

Functievereisten

 • Je beschikt over aantoonbaar VMBO/MBO werk- en denkniveau richting techniek.
 • Enkele jaren werkervaring in bv. een (orthopedische) schoenmakerij is een pré, geen must.
 • Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je bent stressbestendig en zelfstandig.
 • Je gaat creatief te werk in het bedenken van oplossingen.
 • Je bent een teamspeler en werk graag samen met jouw collega’s.
 • Je hebt ervaring in een technische functie en affiniteit met maatwerk en verschillende materialen.

Aanbod

 • Een zelfstandige functie in een dynamische omgeving waarin creativiteit wordt gewaardeerd.
 • Je komt te werken in een team van 13 personen in totaal.
 • Je wordt ingeschaald in de cao Ziekenhuizen in FWG 30 of 35. De inschaling vindt plaats op basis van werkervaring en opleiding. 
 • RRT biedt daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede werk-privé balans.
 • Vanuit de cao Ziekenhuizen kennen wij PLB uren, verschillende ontwikkelingsmogelijkheden en eindejaarsuitkering van 8,33% per jaar. Daarnaast kent deze cao ook een goede pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn, een fiscale reiskostenregeling en korting via een collectieve zorgverzekering.
 • Een fulltime (36 uur) contract voor bepaalde tijd. Een parttime functie voor 32 uur per week is ook bespreekbaar.

Bedrijfsprofiel Roessingh Research and Development

“RRT behoort tot de toonaangevende specialisten in Nederland, op de markt voor lichaamsgebonden orthopedische hulpmiddelen. Met toewijding en vakmanschap bedienen onze circa 80 medewerkers de klant met orthopedische artikelen (orthesen en prothesen), orthopedische schoenen, therapeutisch elastische kousen en mammacareproducten.


RRT heeft aanmeetlocaties in Almelo, Doetinchem en Enschede. Daarnaast zijn er vele servicepunten in onder andere zieken- en verpleeghuizen in Overijssel en Gelderland en in diverse aan deze provincies grenzende gebieden. RRT vindt haar onderscheidend vermogen in het bedienen van de klant met optimaal op de individuele situatie afgestemde hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen stellen onze klanten optimaal in staat om in lichamelijk, psychisch en sociaal opzicht zo zelfstandig mogelijk te functioneren in de samenleving. Langs die weg dragen wij bij aan een zo hoog mogelijke levenskwaliteit voor de klant.”

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Roessingh. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Roessinghsbleekweg 33 b
7522 AH ENSCHEDE
+31 (0)88 0875 777