Verzorgenden IG en verpleegkundigen flexpool

Roessingh is op zoek naar oproepkrachten met een 0 uren contract. Ben jij die enthousiaste verzorgende IG of verpleegkundige (MBO- of HBO-niveau) die houdt van flexibel werken op verschillende verpleegafdelingen? Dan is Roessingh voor hun flexpool op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
11-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Je werkt in een multidisciplinair team samen aan het herstel van volwassenen en/of kinderen met diverse aandoeningen. Omdat de gevolgen van hun aandoening voor elke patiënt anders zijn, wordt er voor iedere patiënt een individueel verpleegplan opgesteld. Je voert binnen dit plan zelfstandig verzorgende/verpleegkundige handelingen uit.


Je werkt in verschillende diensten. Hoeveel diensten jij per week wilt invullen, is afhankelijk van het aanbod en van jouw wensen.

Bedrijfsprofiel Roessingh Research and Development

Roessingh, Centrum voor Revalidatie vindt dat iedereen een plek verdient in de samenleving. Als een ongeval, ziekte of aandoening je treft, moet je opnieuw je plek vinden: thuis, op het werk, op school. Medisch specialistische revalidatie betekent je toekomst herwaarderen. Daar helpen we bij. Dagelijks zetten wij ons met behulp van onze concern- en samenwerkingspartners voor in.


Onze patiënten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van onze zorgverlening en ook zeer enthousiast over de bevlogenheid en betrokkenheid van onze medewerkers. Iets om trots op te zijn! Onze medewerkers zijn op hun beurt het meest trots op de goede onderlinge samenwerking, onze collega’s en de patiëntgerichtheid.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Roessingh. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roessinghsbleekweg 33 b
7522 AH ENSCHEDE
+31 (0)88 0875 777