Administratief medewerker

Ga jij samen met jouw directe collega ervoor zorgen dat de administratie picobello is? Als secretaresse met administratieve vaardigheden ga je in Almelo, locatie de Sumpel van ROC van Twente aan het werk om alles op rolletjes te laten verlopen

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
15-9-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Op de administratie van het team Electrotechniek is van alles te doen. Geen dag is hetzelfde.


Er zijn in dit team veel BBL studenten. Dat zijn werkenden die 1 dag in de week naar school gaan. Jij zorgt voor de klassenindeling van de studenten en dat de administratieve werkzaamheden die hierbij komen kijken worden afgehandeld. Verder zorg je voor de afhandeling van correspondentie van het team en de manager.


Naast de administratieve werkzaamheden ben jij ook degene die de vergaderingen notuleert en de agenda van de manager bijhoudt.

Functievereisten

  • Je hebt minimaal 2 jaar secretariële/administratieve ervaring.
  • Je kunt snel schakelen tussen werkzaamheden.
  • Je kunt met Teams werken.
  • Je maakt je (nieuwe) digitale systemen snel eigen.

Aanbod

  • Dienstverband: in aanvang een dienstverband voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging.
  • Voor indiensttreding zal je worden gevraagd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.
  • Kijk voor onze arbeidsvoorwaarden onderaan deze vacaturepagina.


Wil je reageren op deze vacature dan kan dat door op de gele 'Solliciteer-direct' button te klikken. Vergeet niet zowel je CV als je motivatiebrief te uploaden. Voor vragen kun je terecht bij de vacaturehouder, via het mailadres of het telefoonnummer in het contactblok.

Bedrijfsprofiel

ROC van Twente

Bij ROC van Twente draait alles om beroepsonderwijs. Al leren we onze studenten meer dan een vak! Vanuit onze negen colleges – elk met een unieke sfeer – dagen we ze uit om grenzen te verleggen en de beste versie van zichzelf te worden. Binnen de colleges verzorgen verschillende onderwijsteams de opleidingen. Daarvoor werken ze samen met het beroepenveld én onderwijspartners. Zo bereiden we studenten voor op hun toekomst en de maatschappij van morgen.


College voor Technologie

Hoe mooi is het om studenten te helpen in hun ontwikkeling tot zelfbewuste professionals in de techniek? Ruim 175 collega’s zetten zich hier elke dag met veel plezier voor in. We richten ons op jongeren uit het voortgezet onderwijs én (jong)volwassen die een opleiding of cursus volgen in het kader van een leven lang ontwikkelen. We hebben ruim 50 opleidingen in onder meer elektro-, installatie- en laboratoriumtechniek, mechatronica, metaal, precisietechniek, procestechniek en werktuigbouwkunde.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROC van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!