Docent Powershell & Windows Server

Wil jij jongeren klaarstomen voor de Twentse arbeidsmarkt of hun vervolgopleiding? Bij ons word je de docent ICT die je wilt zijn, ook als je nog geen onderwijsbevoegdheid hebt. Ontwikkel jezelf met een persoonlijk programma én trainingen bij onze ROC Academie! Nog meer uitdaging en variatie? Ook een hybride-baan is mogelijk!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-9-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
3-10-2023
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Aan jou de uitdaging om onze studenten van de opleiding ‘Expert IT Systems and Devices’ een inkijkje te geven in de wereld van Powershell en Windows server. Met je werkervaring in de ICT breng je de theorie tot leven. Je ontwerpt en implementeert onderwijsprogramma’s die effectief leren bevorderen. Natuurlijk ga je ook vaak praktisch aan de slag. Of je nu een gastspreker uitnodigt, een uitstapje buiten het klaslokaal organiseert of educatieve technologie zoals virtualrealitybrillen inzet: je krijgt de vrijheid om de lessen zelf in te vullen. Wist je dat we een EduLab hebben dat je hierbij helpt?


Jouw baan gaat verder dan goede lessen neerzetten. Vanaf het eerste jaar van hun mbo-opleiding help jij onze studenten bij hun groei en de ontwikkeling van hun talent. Doordat jouw klas een veilige omgeving is, bouw je een band met je studenten op en krijg je veel mee over wat er bij ze speelt. Ook ga je in gesprek over hun loopbaan en begeleid je ze bij stages. Het geeft veel voldoening om jongeren voor te bereiden op hun toekomst!


Nog geen onderwijsbevoegdheid? Ook dan kun je meteen beginnen. We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling. Naast je werk voor de klas volg je een opleiding om je bevoegdheid te halen. Samen bekijken we wat je daarnaast nodig hebt om snel je draai te vinden als docent. En wel zo fijn: je kunt altijd een les meelopen met een van je ervaren collega’s. Er is ook een begeleidingsteam voor startende docenten die je graag ondersteunen in je ontwikkeling.

Functievereisten

  • Een onderwijsbevoegdheid voor het mbo óf een hbo-getuigschrift in ICT en een aantal jaren werkervaring. In het laatste geval kun je bij ons je bevoegdheid halen.
  • Bovenal veel enthousiasme om jouw vak op vernieuwende manieren over te brengen op onze studenten. En de vaardigheid om een veilige leeromgeving te creëren.
  • Vaardigheid om informatie en ideeën helder over te brengen, afgestemd op de verschillende leerbehoeften van studenten in de klas.
  • Kennis en ervaring met Powershell en Window Server 2022.
  • Bij voorkeur kennis van databases/SQL.
  • Ervaring met projectmanagement.

Aanbod

  • Dienstverband: in aanvang een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar, met uitzicht op onbepaalde tijd  bij goed functioneren en voldoende formatieruimte.
  • Voor indiensttreding zal je worden gevraagd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.


Wil je reageren op deze vacature dan kan dat door op de gele 'Solliciteer-direct' button te klikken. Vergeet niet zowel je CV als je motivatiebrief te uploaden. Voor vragen kun je terecht bij de vacaturehouder, via het mailadres of het telefoonnummer in het contactblok.

Bedrijfsprofiel

ROC van Twente 

Bij ROC van Twente draait alles om beroepsonderwijs. Al leren we onze studenten meer dan een vak! Vanuit onze negen colleges – elk met een unieke sfeer – dagen we ze uit om grenzen te verleggen en de beste versie van zichzelf te worden. Binnen de colleges verzorgen verschillende onderwijsteams de opleidingen. Daarvoor werken ze samen met het beroepenveld én onderwijspartners. Zo bereiden we studenten voor op hun toekomst en de maatschappij van morgen.


College voor Creatieve Industrie & ICT

Bij ons maken studenten zich klaar voor een baan in de creatieve industrie of ICT. Daarvoor bieden we een breed palet aan opleidingen; van podiumkunsten tot ICT-support en van fashiondesign tot evenemententechniek. Het motto van ons college? Oog voor elkaar! We hebben oprechte aandacht voor wat we doen, wie we zijn en wat ons bezighoudt.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROC van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!