Management assistent College van Bestuur

ROC van Twente is op zoek naar een Management assistent College van Bestuur. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-8-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
10-9-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De management assistent College van Bestuur assisteert het College van Bestuur op organisatorisch, administratief en inhoudelijk gebied. Je voelt je als een vis in het water bij het plannen van afspraken, bewaking van de agenda, het voeren van telefoongesprekken, het beheer van de mailbox en het digitaal archief met daarin de werk- en vergaderdossiers. Overleggen waar het College van Bestuur bij betrokken is, bereid je inhoudelijk voor, je beoordeelt stukken op inhoudelijke relevantie en je bewaakt de voortgang, zowel van afspraken als van de inhoudelijke documentenstroom. Daarnaast maak je verslagen en verricht je voorkomende (administratieve) werkzaamheden. In deze functie fungeer je als eerste aanspreekpunt en vraagbaak. Je volgt relevante ontwikkelingen in de organisatie en je anticipeert daarop. Je werkt samen in een leuk team en bent in staat om de andere collega’s binnen het bestuurssecretariaat bij afwezigheid te vervangen. Binnen deze functie kan ook de directeur van de Dienst Financiën, Studentenadministratie & Control een beroep op je doen.


Goed om te weten:

  • Dienstverband: onbepaalde tijd met in eerste instantie een tijdelijk dienstverband van 1 jaar.
  • Voor indiensttreding zal je worden gevraagd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.
  • Kijk voor onze arbeidsvoorwaarden onderaan deze pagina.

Functievereisten

  • Een afgeronde opleiding tot management assistent/ directiesecretaresse.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
  • Microsoft Office heeft geen geheimen voor jou.
  • Je houdt ervan om het voortouw te nemen en bereidt graag zaken tot in de puntjes voor. Niemand hoeft jou te vragen: heb je hier wel aan gedacht?
  • Je geeft mensen graag een goed gevoel en denkt in oplossingen. Daar waar iets niet kan, ga jij voor de next-best-thing.

Bedrijfsprofiel

ROC van Twente

Bij ROC van Twente draait alles om beroepsonderwijs. Al leren we onze studenten meer dan een vak! We dagen ze uit om grenzen te verleggen en de beste versie van zichzelf te worden. Dat doen we samen met het beroepenveld en onderwijspartners. Zo bereiden we studenten voor op hun toekomst en de maatschappij van morgen. Deze rol van betrokken beroepsopleider van én voor Twente kunnen we alleen waarmaken met de hulp van onze ondersteunende diensten.


College van Bestuur

Het beleid en beheer van ROC van Twente: dat is de verantwoordelijkheid van het College van Bestuur (CvB). Op dit moment vormen voorzitter Trudy Vos en bestuurslid Fridse Mobach het CvB. Samen met de directeuren van onze colleges en diensten sturen we de dagelijkse werkzaamheden aan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROC van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!