Adviseur Communicatie & Marketing

Werken bij ROC van Twente betekent een baan met impact. Want je levert een waardevolle bijdrage aan het leven van onze studenten en hun toekomst. Ga jij werken bij ROC van Twente? Zij willen het team graag versterken met een bevlogen communicatieadviseur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
23-5-2023
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je werkt met je directe collega’s aan het communicatiebeleid voor onze dienst en twee colleges. Je adviseert over en maakt aantrekkelijke uitingen in lijn met onze nieuwe koers en de communicatiestrategie van ROC van Twente, zowel voor doelgroepen binnen als buiten onze organisatie. Ook participeer je in projectteams en geef je waar nodig presentaties. Je levert daarnaast aansprekende bijdragen voor diverse digitale platforms en kanalen waarmee we onze online interactie verrijken.

Functievereisten

 • Een afgeronde opleiding op niveau hbo/wo in communicatie en marketing.
 • Relevante werkervaring op het gebied van (online) communicatieadvies, bij voorkeur in het onderwijs.
 • Brede expertise op het gebied van corporate communicatiebeleid, (social) media, contentmanagement en online communicatie.
 • Organisatiesensitiviteit: je kunt goed omgaan met diverse belangen en kunt deze overbruggen.
 • In staat zijn om makkelijk contact te leggen en snel te schakelen.

Aanbod

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar, bij goed functioneren om te zetten in een  arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Voor indiensttreding zal je worden gevraagd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.
 • Kijk voor onze arbeidsvoorwaarden onderaan deze pagina.

Bedrijfsprofiel

Werken bij een van de diensten bij ROC van Twente draait alles om onderwijs. Daar zijn we voor, dat is ons bestaansrecht. Om dat onderwijs en de mensen die dat onderwijs verzorgen zo goed mogelijk bij te staan en hun werk mogelijk te maken, kent ons ROC een ondersteuningsstructuur die bestaat uit zes ondersteunende Diensten, elk onder leiding van een directeur. De ondersteuning is met name georganiseerd op het niveau van de locaties en van de (MBO) Colleges.


Er zijn zes diensten:

 • Communicatie & Marketing.
 • Facilitaire Zaken, Huisvesting & ICT.
 • Financiën, Studentenadministratie & Control.
 • Onderwijs & Kwaliteitszorg.
 • Educatieve Technologie & ICT.
 • Human Resources.


Al deze stafdiensten zijn gevestigd op onze hoofdlocatie aan de Gieterij in Hengelo en worden aangestuurd door een dienstdirecteur onder leiding van het College van Bestuur.


Communicatie & Marketing

Werk je bij de dienst Communicatie & Marketing, dan is geen dag hetzelfde. Iedere dag staan we klaar om studenten en medewerkers van ROC van Twente te informeren en te verbinden. Dat doen we vanuit een geïntegreerde aanpak, waarbij we schakelen van (strategisch) advies, naar attractieve online communicatie, vernieuwende communicatieconcepten en eventcommunicatie. Dit doen we zowel voor de organisatie als voor de colleges van ROC van Twente of voor de opleidingen. Ook de voorlichting aan toekomstige studenten, online en offline, is een belangrijk onderdeel van ons werk. Kortom: alle elementen van het communicatie- en marketingvak komen aan de orde.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROC van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!