(Senior) Docent natuurkunde - wiskunde A

Werken bij ROC van Twente betekent een baan met impact. Want je levert een waardevolle bijdrage aan het leven van de studenten en hun toekomst. Kom jij bij ROC van Twente werken?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
1-6-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wat je kunt verwachten

Als docent bij het VAVO Lyceum van Twente ben je de spin in het web van het leerproces van onze leerling, die zich in korte tijd voorbereidt op de school- en eindexamens op mavo-, havo- of vwo- niveau. Je levert binnen het team en jouw vakgroep een actieve bijdrage aan de onderwijsontwikkeling en (vak)vernieuwing van het VAVO Lyceum. Het maken van gedegen schoolexamens, het voorbereiden van lessen en natuurlijk het lesgeven aan onze leerlingen behoren tot jouw taakgebied. Ook begeleid je onze (jong)volwassen leerlingen, zowel op het sociaal-pedagogische vlak als op de studieprestaties. Die studieloopbaanbegeleiding kan individueel, maar ook in groepsverband geschieden. Op die manier lever je een constructieve en voortdurende bijdrage aan het garanderen van de (basis)kwaliteit van het VAVO Lyceum.

Functievereisten

  • Een afgeronde lerarenopleiding (bij voorkeur eerste graads).
  • Bij voorkeur (eindexamen) ervaring in het VAVO of VO.
  • Actuele kennis van de vakgebieden en moderne onderwijsvormen.
  • Pedagogisch inlevingsvermogen en didactische competenties.
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Aanbod

  • Onbepaalde tijd (bij goed functioneren en wanneer er voldoende formatieruimte is), met in aanvang een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de periode van 01-08-2023 tot en met 31-07-2024.
  • Voor indiensttreding zal je worden gevraagd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.
  • Kijk voor onze arbeidsvoorwaarden onderaan deze pagina.

Bedrijfsprofiel

VAVO Lyceum van Twente 

Bij het VAVO Lyceum kan een (jong-)volwassene alsnog slagen voor het officiële mavo-, havo- of vwo-diploma, of daarvoor certificaten behalen. Dat kan in voltijd, deeltijd, overdag en ’s avonds, naast werk of gecombineerd met een aanvullende opleiding. Wij bieden onze leerlingen een maatwerktraject, met meer mogelijkheden dan het gewone voortgezet onderwijs. Inhoudelijk bieden wij een mix van verschillende onderwijsvormen en een breed scala aan begeleidingsinstrumenten.


Bij al onze opleidingen (mavo, havo en vwo) doen leerlingen voor een vak in één schooljaar eindexamen. Afhankelijk van het aantal vakken dat per jaar gekozen wordt, kan het diploma dan in één of twee jaar behaald worden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROC van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!