Directeur HR

ROC van Twente is op zoek naar een Directeur HR.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
31-1-2023
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Bij ROC van Twente hebben we oog voor onze werknemers. Zonder hen is goed onderwijs niet mogelijk. Als directeur HR weet je medewerkers, directie en bestuur te inspireren en te verrassen. Jij hebt een heldere visie op professionalisering van medewerkers; zo komen we verder.


In deze functie geef je leiding aan professionals op basis van vertrouwen en ruimte en je daagt medewerkers uit het beste in zich zelf naar boven te halen. Zo zorgen we samen voor goed onderwijs voor onze studenten.


Goed om te weten


  • Je geeft leiding aan de dienst HR en het team Project- & Interimmanagement.
  • Je neemt op basis van visie en in interactie mensen mee in de realisatie van de nieuwe strategische koers en de daarbij behorende HR-thema’s.
  • Je luistert goed, vraagt door en spiegelt. Daarmee ben je een uitstekende adviseur en sparring partner.

Bedrijfsprofiel

Over ROC van Twente

Bij ROC van Twente draait alles om onderwijs. Daar zijn we voor dat is ons bestaansrecht. Om goed onderwijs te kunnen geven, is ons onderwijs kleinschalig georganiseerd vanuit negen colleges, met elk een eigen sfeer. We noemen dat: ‘Flexibel binnen groot’. Daarnaast kent ons ROC een servicegerichte ondersteuningsstructuur die bestaat uit zes diensten. Deze diensten zijn gevestigd op onze hoofdlocatie aan De Gieterij in Hengelo.


Human Resources

In onze HR visie gaan we voor professionele en wendbare medewerkers; zij verdienen vertrouwen en ruimte, aandacht voor waardering en erkenning en ontwikkel- en groeimogelijkheden. Wij werken als HR dan ook samen aan wendbaarheid en professionele ontwikkeling van medewerkers en organisatie, om zo een goede bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het onderwijs. De dienst HR bestaat uit ongeveer 30 professionals die verdeeld zijn over 3 teams: HR Advies, HR Services en de ROC Academie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROC van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!