3834 Instructeur Fotografie

Het ROC van Twente zoekt vervanging voor een senior-instructeur Fotografie en AV voor de periode van 1 augustus 2022 t/m 31 december 2022 i.v.m. zwangerschap. Daarna komt de huidige senior-instructeur terug en willen de functie invullen als een duobaan waarbij je twee dagen in de week de functie vervult. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-5-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als instructeur verzorg je instructies, begeleiding en training aan studenten van de opleidingen Fotografie (BOL niveau 4). Je beschikt over veel kennis rondom fotografie die je gaat inzetten om studenten te begeleiden in hun ontwikkeling tot vakbekwame mensen. Je begeleidt studenten in kleine groepjes en je beschikt over voldoende kennis en natuurlijk overwicht om zelfstandig een klas aan het werk te zetten bij afwezigheid van de docent.

Naast het geven van instructies ben je verantwoordelijk voor de in- en uitleen en het onderhoud van audiovisuele apparatuur, en het beheer van de studio’s. Je demonstreert studenten hoe de apparatuur werkt, begeleidt hen in het gebruik en je zorgt voor een correcte en zorgvuldige omgang met de apparatuur en de studio’s. Ook ontwikkel je interessante vaardigheidslessen die aansluiten bij de wensen vanuit het beroepenveld. In je functie zorg je voor een veilig en uitdagend leerklimaat zodat studenten zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Functievereisten

Kom je bij ons werken, dan vragen we van jou:

 • een afgeronde mbo-niveau 4 opleiding
 • recente werkervaring als fotograaf, bij voorkeur hierin nog werkzaam
 • in het bezit van een Specialistenopleiding instructeur MBO / Pedagogisch Didactisch Diploma of bereid deze opleiding te volgen
 • aantoonbare kennis van audiovisuele middelen
 • affiniteit met onderwijs en de doelgroep waaraan lesgegeven wordt
 • enthousiasme en de bereidheid om samen te werken met collega’s
 • resultaatgerichte en proactieve werkhouding
 • je kunt in lastige situaties geduld opbrengen

Aanbod

 • salaris: schaal 7 / maximaal € 3.132,00 per maand bij een werkweek van 36,86 uur
 • dienstverband:bepaalde tijd: 1,0 fte 01-08-2022 t/m 31-12-2022 / 0,4 fte vanaf 01-01-2023 t/m 31 juli 2023 t/m 31 juli 2023
 • je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en je krijgt volop kans voor je eigen ontwikkeling door ons uitgebreide interne opleidingsaanbod en online leerplatform GoodHabitz
 • voor indiensttreding zal je worden gevraagd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen

Bedrijfsprofiel ROC van Twente

Bij ROC van Twente draait alles om onderwijs. Daar zijn we voor dat is ons bestaansrecht. Om goed onderwijs te kunnen geven, is ons onderwijs kleinschalig georganiseerd vanuit negen colleges, met elk een eigen sfeer. We noemen dat: ‘Flexibel binnen groot’. Onze studenten en deelnemers hebben voornamelijk te maken met het team dat zijn of haar opleiding verzorgt. Al deze onderwijsteams hebben een eigen teammanager en zijn onderdeel van een college. 

Daarnaast kent ons ROC een ondersteuningsstructuur die bestaat uit zes ondersteunende diensten. Zowel onze colleges als de ondersteunende diensten werken samen aan onze strategische ambities en vallen onder leiding van het College van Bestuur. Uiteraard trekken we als ROC van Twente waar mogelijk samen op met het werkveld en het sociale domein en onze colleges zijn sterk verankerd in de regio. 

Binnen ons College voor Creatieve industrie & ICT bieden we opleidingen aan gericht op informatietechnologie en de meer creatieve beroepen; van podiumkunsten tot ICT support, en van fashion design tot softwaredeveloper. Het team Design & Game is ondergebracht bij dit college.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het ROC van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gieterij 200
7553 VZ HENGELO
074 - 852 5000