Allround administrateur

Ben je op zoek naar een veelzijdige baan als allround administrateur en werk je graag zowel zelfstandig als in teamverband? Lees dan snel verder! Het ROC van Twente is op zoek naar een Allround administrateur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-5-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Projectadministratie

In de eerste twee jaren ligt, wegens ziektevervanging, het accent van je takenpakket op de projectadministratie vallend binnen het Servicepunt Subsidie. Je adviseert en rapporteert aan verschillende projectleiders, collegedirecteuren en de controllers met betrekking tot de aanvraag, begroting en (financiële) voortgang van subsidieprojecten. Je beoordeelt (project-)boekingen op rechtmatigheid en volledigheid, draagt zorg voor de doorberekening conform de diverse overeenkomsten, bewaakt projectbudgetten en onderneemt actie bij eventuele overschrijdingen en afwijkingen t.o.v. de voorcalculatie. Je stelt financiële overzichten op voor projectleiders en contractanten, draagt zorg voor een adequate archivering en boekhouding van de projectadministratie en doet voorstellen ter verbetering van projectbeheersing, financieel administratieve procedures en voorschriften. Typerend voor deze functie is dat je, naast veelvuldig intern contact, ook contacten onderhoudt met externen. Bijvoorbeeld met  opdrachtgevers inzake (interpretatie) regelgeving en accountants inzake benodigde  accountantsverklaringen. Het hoge tempo waarin de ontwikkelingen elkaar opvolgen vraagt om een voortdurende prioriteitstelling.


Grootboek en jaarrekeningen

Na twee jaar verschuift het accent van je takenpakket naar werkzaamheden op het gebied van liquiditeitsbeheer, grootboek en jaarrekeningen. Je verzorgt (mede) de jaarrekeningen van ROC van Twente en gelieerde rechtspersonen inclusief bijbehorende balansafstemming en dossiervorming. Hierover heb je nauw contact met de accountant. Voor de kleinere gelieerde rechtspersonen verzorg je de kwartaaloverzichten en verricht je advies- en begrotingswerkzaamheden. Het liquiditeitsbeheer en de rapportage daarover is bij jou in goede handen. Voor de optimalisering en de beschrijving van de administratieve organisatie / interne controle (AO/IC) stem je af met de adviseur financiële processen binnen de afdeling.

Functievereisten

Kom je bij ons werken, dan vragen wij van jou:

 • een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur afgestudeerd in een financiële, bedrijfseconomische of bedrijfsadministratie richting
 • kennis van jaarrekeningen en affiniteit met wet- en regelgeving
 • tenminste twee jaar ervaring in een soortgelijke functie of in de accountancy
 • kennis van Excel op gevorderd niveau
 • goede communicatieve vaardigheden
 • goede adviesvaardigheden en de beschikking over verschillende adviesstijlen
 • flexibele en proactieve houding

Aanbod

 • salaris: schaal 9 / maximaal € 3.979,00  bruto per maand bij een werkweek van 36,86 uur
 • dienstverband: onbepaalde tijd, met in aanvang een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar
 • je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • je krijgt volop kans voor je eigen ontwikkeling door ons uitgebreide interne opleidingsaanbod en online leerplatform GoodHabitz
 • je ontvangt een reiskostenvergoeding
 • voor indiensttreding zal je worden gevraagd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen

Bedrijfsprofiel ROC van Twente

Bij ROC van Twente draait alles om onderwijs. Daar zijn we voor, dat is ons bestaansrecht. Om dat onderwijs en de mensen die dat onderwijs verzorgen zo goed mogelijk bij te staan en hun werk mogelijk te maken, kent ons ROC een ondersteuningsstructuur die bestaat uit zes ondersteunende diensten, elk onder leiding van een directeur. De ondersteuning is met name georganiseerd op het niveau van de locaties en van de Colleges. 


Er zijn op dit moment zes diensten: 

• Communicatie & Marketing 

• Educatieve Technologie & ICT 

• Facilitaire Zaken, Huisvesting 

• Financiën, Studentenadministratie & Control 

• Human Resources 

• Onderwijs & Kwaliteitszorg 

Al deze stafdiensten zijn gevestigd op onze hoofdlocatie aan de Gieterij in Hengelo en worden aangestuurd door een dienstdirecteur onder leiding van het College van Bestuur. 


Financiën, Studentenadministratie & Control 

De Dienst Financiën, Studentenadministratie & Control (FS&C) bewaakt de financiële positie en continuïteit van ROC van Twente. FS&C zorgt voor het financieel-economisch beleid van de instelling en voor een adequate administratie met betrekking tot studentengegevens en de financiële bedrijfsvoering. Ook verzorgt FS&C de managementinformatie met betrekking tot deze domeinen. Bovendien is binnen de dienst de instellingsbrede controlfunctie belegd. De afdeling Financiën maakt deel uit van deze Dienst. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het ROC. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gieterij 200
7553 VZ HENGELO
074 - 852 5000