Planner

Het ROC van Twente is op zoek naar een Planner.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-5-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jouw werkzaamheden zijn het maken en bijhouden van plannen van inzet voor de opleidingsteams. Je hebt daarbij een faciliterende rol naar het team en de teammanager. Samen met het team kijk je naar een evenredige inzet van docenten en instructeurs. Je regelt (ziekte)vervanging en onderhoudt contact met de roostermakers en planners Verzorgende IG en Verpleegkundige. Daarnaast behoren tot je taken: het bijhouden en bewaken van de jaarplanning. Netto inzet berekenen door naast Inform ook met Excel te werken. Je voorziet de teammanager van relevante informatie met betrekking tot de uitvoering van de praktische kant van het onderwijs. Vanuit de rooster technische kant denk je mee over het effect van nieuwe ontwikkelingen. Je pakt ook taken op die niet direct binnen jouw functie passen en die bijdragen aan het teamresultaat.

Functievereisten

Kom je bij ons werken, dan vragen wij van jou:

 • mbo werk- en denkniveau
 • bij voorkeur kennis van het onderwijs/opleidingsstructuren
 • een goede kennis van Excel
 • klantgerichte instelling
 • dat je geduldig en stressbestendig bent en om kunt gaan met verschillende belangen
 • probleemoplossend vermogen, waarbij je samenwerking actief opzoekt
 • dat je flexibel inzetbaar bent in tijd en taken

Aanbod

 • salaris: schaal 6 / minimaal € 2.805,00 - maximaal € 2.850,00 bruto per maand bij een werkweek van 36,86 uur
 • dienstverband: bepaalde tijd voor de duur van een 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en formatieruimte
 • je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • je krijgt volop kans voor je eigen ontwikkeling door ons uitgebreide interne opleidingsaanbod en online leerplatform GoodHabitz
 • je ontvangt een reiskostenvergoeding
 • voor indiensttreding zal je worden gevraagd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen

Bedrijfsprofiel ROC van Twente

ROC van Twente 

Bij ROC van Twente draait alles om onderwijs. Daar zijn we voor dat is ons bestaansrecht. Om goed onderwijs te kunnen geven, is ons onderwijs kleinschalig georganiseerd vanuit negen colleges, met elk een eigen sfeer. We noemen dat: ‘Flexibel binnen groot’. Onze studenten en deelnemers hebben voornamelijk te maken met het team dat zijn of haar opleiding verzorgt. Al deze onderwijsteams hebben een eigen teammanager en zijn onderdeel van een college. Daarnaast kent ons ROC een ondersteuningsstructuur die bestaat uit zes ondersteunende diensten. 


College voor Mens & Gezondheid 

Als het aan ons ligt laat íedereen in de zorg zijn gezicht zien. Houden we samen onze ogen en oren open. Vanuit het college én vanuit het werkveld. Door inzichten te delen halen we meer uit onze opleidingen. Daardoor kunnen we ook beter bijdragen aan de praktijk. Zo leiden we nieuwe professionals op die perfect op hun plek zijn in de zorg van morgen. Frisse gezichten die met een toekomstgerichte blik de zorg scherp houden. Vanuit dit oogpunt leiden wij studenten op tot verpleegkundigen, verzorgenden, medewerkers maatschappelijke zorg en assistenten in de gezondheidszorg (dokters-, tandarts- en apothekersassistenten). De lessen worden verzorgd op onze locaties in Almelo en Hengelo. Het team Verzorgende IG Verpleegkundige A is ondergebracht bij dit college.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het ROC van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gieterij 200
7553 VZ HENGELO
074 - 852 5000