Docent Engels

Roc van Twente zoekt een Docent Engels. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-5-2022
Aantal uur
36
Vervaldatum
24-5-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Binnen het college voor Creatieve Industrie & ICT werk je bij de opleidingen Mediamaken, Ruimtelijk Vormgeven en Sign. Je werkt samen met praktijkdocenten en docenten van de generieke vakken. Je geeft les aan onze studenten op niveau 2, 3 en 4. Je bent een docent die de verbinding kan maken tussen het mbo-onderwijs en het beroep dat onze studenten gaan uitvoeren.


Je realiseert de leerdoelen van onze doelgroep door het toepassen van meerdere pedagogisch-didactische werkvormen en je bent thuis in gedifferentieerd en adaptief onderwijs. Je draagt zorg voor een veilig leerklimaat, je hebt oog voor groepsdynamiek en je beschikt over inlevingsvermogen. Daarnaast ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe leerlijnen inclusief toets- en examinerings-programma’s. Verder begeleid je studenten. Dat kan individueel en in groepsverband. Je draagt je steentje bij aan de ontwikkeling, vernieuwing en totstandkoming van het onderwijscurriculum, onder andere door het schrijven van (delen van) modules. Natuurlijk ken je de vakdidactiek op dit gebied en bieden wij je alle mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen op onderwijs en je vakgebied. 

Functievereisten

 • we vragen van jou een afgeronde lerarenopleiding Engels of een andere passende opleiding met een onderwijsbevoegdheid
 • bij voorkeur ervaring in het mbo
 • aantoonbare affiniteit met de doelgroep

Aanbod

 • salaris: schaal LB / minimaal € 2.961,00 - maximaal € 4.429,00 bruto per maand bij een werkweek van 36,86 uur
 • dienstverband: bepaalde tijd voor de duur van 01-08-2022 tot en met 31-07-2023, bij goed functioneren en formatieruimte is uitzicht op een vaste aanstelling
 • je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • je krijgt volop kans voor je eigen ontwikkeling door ons uitgebreide interne opleidingsaanbod en online leerplatform GoodHabitz
 • je krijgt bij ons de mogelijkheid om op onze kosten je bevoegdheid te behalen
 • je ontvangt een reiskostenvergoeding
 • voor indiensttreding zal je worden gevraagd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen
 • de locatie is het Ariensplein in Enschede

Bedrijfsprofiel ROC van Twente

Bij ROC van Twente draait alles om onderwijs. Daar zijn we voor dat is ons bestaansrecht. Om goed onderwijs te kunnen geven, is ons onderwijs kleinschalig georganiseerd vanuit negen colleges, met elk een eigen sfeer. We noemen dat: ‘Flexibel binnen groot’. Onze studenten en deelnemers hebben voornamelijk te maken met het team dat zijn of haar opleiding verzorgt. Al deze onderwijsteams hebben een eigen teammanager en zijn onderdeel van een college.

Daarnaast kent ons ROC een ondersteuningsstructuur die bestaat uit zes ondersteunende diensten. Zowel onze colleges als de ondersteunende diensten werken waar mogelijk samen aan onze strategische ambities en vallen onder leiding van het College van Bestuur. Uiteraard werken we als ROC van Twente waar mogelijk actief samen met het werkveld en het sociale domein en onze colleges zijn sterk verankerd in de regio.


Binnen ons College voor Creatieve industrie & ICT bieden we opleidingen aan gericht op informatietechnologie en de meer creatieve beroepen; van podiumkunsten tot ICT support, en van fashion design tot evenemententechniek. Het team Design & Media en het team Mediamaker, Ruimtelijke Vormgeving & Sign zijn beide ondergebracht bij dit college.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Roc van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gieterij 200
7553 VZ HENGELO
074 - 852 5000