Software Engineer (PLC)

Als Software Engineer (intern: PLC / Controls Engineer) bij Riwo ben je onderdeel van het team dat zorgt draagt voor het ontwikkelen van besturingssystemen voor industriële machines, mobiele machines en procesinstallaties. Hierbij kun je denken aan onder andere industriële bakkerij en biogasinstallaties, robots / AVG’s en productie machines.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Jouw missie

Jouw missie is om samen met het team een goed product neer te zetten. De basis van onze besturingssoftware moet staan als een huis. Hiervoor doen we graag beroep op jouw kennis en ervaring om de juiste keuzes te maken op systeemniveau. Zodra het tijd is om de besturing te integreren stem je dit af met alle betrokken partijen. Samen streven we ernaar om onze klanten te voorzien van optimale besturingsoplossingen. Uiteindelijk zie je zelf de door jou ontwikkelde besturing in de praktijk gebruikt worden in verschillende industriële systemen.


De functie

  • Samen met het projectteam ontwikkel en programmeer je besturingssystemen (PLC) om onze klanten vooruit te helpen; 
  • Je bent betrokken bij het bedenken van de oplossingen tijdens de ontwerpfase; 
  • Maken van maatwerk oplossingen met beschikbare componenten uit de libraries;
  • Je communiceert met alle interne en externe betrokkenen om de ontwikkeling en integratie van de door ons ontwikkelde besturing zo vlot mogelijk te laten verlopen;
  • Documenteren van opgeleverde werkzaamheden;
  • In bedrijfname van systemen en het uitvoeren van FAT en SAT testen;

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 1
7575 EJ Oldenzaal
+31 (0)541 53 73 90