Administratief medewerker Veiligheid

Word jij enthousiast van alles wat met het thema veiligheid te maken heeft? En ben jij een echte ondersteuner die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt? Wie weet is dit dé baan voor jou! Bekijk de vacature van gemeente Rijssen-Holten voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-4-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
20-4-2023
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Jij gaat een drietal collega’s ondersteunen binnen het team Veiligheid. Het is vooral een ondersteunende rol, waarbij je gaat meehelpen aan o.a. het organiseren van campagnes en een ondermijningsdag en -week. Jouw andere belangrijke taken? We zetten ze graag voor je op een rij:

 • Het inplannen van grote overleggen;
 • Het verzorgen van mailingen – gemiddeld twee tot drie keer per jaar;
 • Berichten plaatsen op ons intranet SIEM en op de website;
 • Het uitvoeren van allerlei ondersteunende werkzaamheden die voorbijkomen, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van subsidies;
 • Ondersteuning bieden bij bepaalde projecten, waaronder de jaarwisseling, mensenhandel, meld misdaad anoniem etc.
 • Goed om te weten: je werkt 18 uur per week, die je verdeelt over drie werkdagen. De vaste werkdagen zijn in ieder geval de dinsdag en de donderdag.

Functievereisten

Jij bent communicatief sterk en beheerst de Nederlandse taal mondeling én schriftelijk goed. Daarnaast ben je integer en nauwkeurig in je werk, omdat je te maken krijgt met complexe agenda’s en veel verschillende taken. Om deze functie goed te kunnen vervullen, heb je verder:

 • Een afgeronde relevante mbo-opleiding, in de richting van administratief en secretarieel of veiligheid;
 • Ervaring als secretariaatsmedewerker of ondersteuning binnen Veiligheid;
 • Goede digitale vaardigheden, zoals Microsoft Office.

Aanbod

 • Een contract voor 18 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast contract.
 • Een salaris op basis van 36 uur van minimaal € 2.255,- en maximaal € 3.732,- bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Een maandelijks Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden of flexibel in kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra vakantiedagen, vakantiegeld of opleidingen.
 • Alle ruimte om je werktijden flexibel in te delen.
 • Goede koffie en een goede parkeerplek voor je (elektrische) fiets of auto.

Bedrijfsprofiel

Werken bij Gemeente Rijssen-Holten

Met ruim 400 medewerkers werken wij elke dag aan de ontwikkeling van de gemeente Rijssen-Holten. En net als al die collega’s word ook jij in onze organisatie direct vanaf je eerste werkdag aangemoedigd om je verder te ontwikkelen. Jouw (innovatieve) ideeën zijn altijd welkom - waar ze ook over gaan. Wij zijn namelijk een ondernemende gemeente die voorop durft te lopen en die een eigen koers vaart. En wij stimuleren jou om in jouw loopbaan hetzelfde te doen.

 

Dit is jouw nieuwe team

Binnen het team Veiligheid werk je samen met drie gedreven collega’s. Iedereen heeft een eigen takenpakket, maar jullie kunnen wel altijd bij elkaar terecht. Het contact met je collega’s is informeel, prettig en vertrouwd. Dat moet ook, want jullie hebben te maken met heftige onderwerpen - van drugsproblematiek tot hangjongeren en van bedreigingen tot problemen in gezinnen. Heb je iets meegemaakt of wil je gewoon even sparren, dan staan je collega’s voor je klaar - tijdens het wekelijkse casusoverleg én daarbuiten.


Goed om te weten: jouw nieuwe team valt onder het grotere team Facilitair klantcontact (FKC). Naast Veiligheid horen hier ook de subteams Communicatie & dienstverlening, Receptie en Burgerzaken bij, net als de accountmanagers bedrijven en het bestuurssecretariaat. Al deze collega’s ontmoet je tijdens de jaarlijkse teamactiviteit.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de gemeente Rijssen-Holten. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!