Pool verpleging

Ben jij die enthousiaste ziekenverzorgende IG of verpleegkundige die houdt van flexibel werken op verschillende verpleegafdelingen? Revalidatiecentrum Roessingh is op zoek naar meerdere oproepkrachten (flexpool). Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Je gaat werken in de flexpool binnen de kinderen- of volwassenrevalidatie. Je werkt in principe alle voorkomende diensten, in goed overleg op momenten waarop jij beschikbaar bent. Onze patiƫnten revalideren in diagnosegerichte, multidisciplinaire teams. Naast het uitvoeren van een aantal technische verpleegkundige handelingen heb je als verpleegkundige een actieve rol in het revalidatieproces.


Hoeveel diensten per week je wilt invullen, dat is afhankelijk van het aanbod en van jouw wensen. In principe wordt een beroep op onze medewerkers in de flexpool gedaan, als er op de afdelingen verminderde beschikbaarheid is bij het vaste personeel.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Revalidatiecentrum Roessingh. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roessinghsbleekweg 33
7522 AH ENSCHEDE
053 - 4875 875