Praktijkopleider Mechatronica

Mag jij graag studenten de kneepjes van het vak leren en word jij enthousiast om de nieuwe generatie mechatronica monteur iets bij te brengen? Dan is dit jouw kans! Remo is op zoek naar een Praktijkopleider Mechatronica.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-12-2022
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functievereisten

 • We hebben een mooi salaris voor je in petto uiteraard afhankelijk van wat je meebrengt. Verder zijn onze werkweken 38-uur.
 • Je krijgt 200 uur vakantie en 13 ATV dagen bij fulltime dienstverband. Verder vallen we onder de CAO "Klein Metaal".
 • Je kan je verder ontwikkelen met de nieuwste technieken. We hebben verder ook alles in huis.
 • We hebben een fietsplan en laptop voor je.
 • Jaarlijks 2-daags bedrijfsuitje, veel etentjes en uitjes (ook af en toe met je partner als je die hebt).

Aanbod

 • Vakinhoudelijke kennis (MBO+ niveau) met betrekking tot het uitvoeren van werkzaamheden en het maken van praktijkopdrachten mechatronica.
 • Je vind het leuk om met jongeren te werken, deze te coachen en te enthousiasmeren. Dit zodat ze het beste uit zichzelf halen!
 • Je hebt goede kennis en kunde met besturingstechniek en plc's.
 • Je wil graag door- en verder leren in de techniek. Jezelf blijven ontwikkelen vind jij belangrijk.
 • Je bent gepokt en gemazeld op technisch gebied, jou maken ze niks wijs!
 • Je moet het leuk vinden om met jongeren te werken en daar energie van krijgen.

Bedrijfsprofiel REMO

Bij REMO worden jongeren middels een BBL traject opgeleid in de techniek (metaal, elektrotechniek, installatietechniek en mechatronica). Wij begeleiden ze van begin totdat ze hun vakdiploma hebben behaald. Zo wordt een hele generatie techneuten klaargemaakt voor de toekomst!

Maar ook vakmensen en techneuten worden opgeleid, bijgeschoold of omgeschoold. In de techniek is het belangrijk om bij te blijven en jezelf te blijven ontwikkelen om zodoende goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt. Dit noemen we ook wel 'Leven Lang Ontwikkelen' (LLO) en de kern van de aanpak LLO is het stimuleren van de eigen regie van mensen op hun loopbaan, zodat ze zich blijven ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat deze ontwikkeling aansluit op de veranderende vraag vanuit de arbeidsmarkt.

Dit doen wij samen met het ROC van Twente. REMO is verantwoordelijk voor het praktijkgedeelte van de opleiding en het ROC voor de theorie. Door die samenwerking is de werknemer verzekerd van een goede praktische en theoretische opleiding.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Remo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 50
7461 AK RIJSSEN
0548 - 515152