Medewerker (HR) administratie

Remo is op zoek naar een Medewerker (HR) administratie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Als (HR) administratief medewerker weet jij (HR) administratieve zaken te combineren met frontoffice werkzaamheden. Jij beleeft er plezier aan om duizend-en-een zaken te regelen en tegelijkertijd draai jij je hand niet om voor het zorgvuldig uitvoeren van administratieve taken. Enerzijds hou jij je bezig met de in-, door- en uitstroommutaties van leerlingen en cursisten. Daarnaast vind je het leuk om dingen te organiseren, initiatieven te nemen en weet je dit te verzorgen!

Kortom, een functie waar jij ervoor zorgt dat alles voor de leerlingen, cursisten en collega’s tiptop geregeld is. Leuke bijkomstigheid, je komt te werken in het nieuw kantoor onderdeel van de locatie Kampus, dé plek voor innovatief vakmanschap.

  • Jij draagt zorg voor de invoer en verwerking van leerling-administratie in AFAS;
  • Je bent verantwoordelijk voor het verzuimbeleid en registratie van leerlingen;
  • Je zorgt dat de personeelsadministratie up to date is;
  • Je beantwoordt binnenkomende telefoontjes, e-mails en andere correspondentie;
  • Je ontvangt bezoekers met een glimlach;
  • Je verzorgt facilitaire taken, zoals het op orde houden van de voorraad kantoorspullen;
  • Je verzorgt organisatorische taken, zoals het organiseren van teamuitjes, cadeautjes bij speciale gelegenheden etc.

Bedrijfsprofiel REMO

REMO West-Twente is een vereniging van bijna 100 bedrijven en beschikt over een eigen praktijkcentrum waarin jongeren, zij-instromers en werkenden succesvol worden opgeleid in de techniek. Dit gebeurt in samenwerking met het ROC van Twente en het bedrijfsleven. De theorie en praktijk van de opleidingen worden afgestemd op de razendsnelle ontwikkelingen van de arbeidsmarkt, de wensen en behoeften vanuit het bedrijfsleven.


Ons team bestaat uit een kleine hechte groep van 15 medewerkers, met een platte structuur. Je kunt de bedrijfscultuur van onze dynamische, snelgroeiende organisatie omschrijven als informeel en laagdrempelig.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Remo. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Reggesingel 50
7461 AK RIJSSEN
0548 - 515152