Kraanmachinist

Rebode is op zoek naar een Kraanmachinist.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-7-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als kraanmachinist ben je dagelijks actief met het machinaal sorteren van restantkabels en het bevoorraden van geavanceerde productiemachines. Je draagt zorg voor een veilige en nette werkomgeving en je bent dan ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de (eigen) kraan. Alle werkzaamheden voeren we uit in een 1 / 2 ploegensysteem.

Functievereisten

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring op een mobiele kraan. Werken in een productieomgeving is niet nieuw voor jou. Je bent serieus en betrokken bij wat je doet, durft verantwoording te nemen en denkt graag mee. Je werkt pro actief en bent flexibel. Tot slot ben je een open en sociaal persoon die graag in een hecht team werkt.

Aanbod

Een zeer afwisselende en verantwoordelijke job met een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een jaarcontract bij een informele en gezonde organisatie, bij gebleken geschiktheid een vaste baan! Natuurlijk is er ruimte om opleidingen of cursussen te volgen en helpen we je graag om jezelf verder te ontwikkelen.

Bedrijfsprofiel Rebode

Rebode is een modern familiebedrijf met Nederlandse roots, dat zich al ruim 60 jaar bezig houdt met het recyclen van kabels. Door eigen ontwikkelingen en vernieuwde technieken streven we naar 100% nieuwe grondstof, die andere bedrijven kunnen gebruiken bij de vervaardiging van nieuwe producten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Rebode. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Kade 1
7491 EZ DELDEN
(+31) 074 2916665