Full Stack Developer

Jep, Radish Concept in Twente zoekt iemand die alles kan! Maar zelfs als je niet in alles uitblinkt mag je toch doorlezen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-10-2019
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Nou ja, alles dus :-) Nee, alle gekheid op een stokje. Uiteraard worden we wild van een allrounder die zowel PHP als Javascript/ES6/React droomt, maar mocht je jezelf veel meer frontender dan backender voelen, of andersom, kom dan ook gerust eens langs! Zolang je maar bereid bent om te leren kom je hier heel ver.We werken hier grotendeels met WordPress, dus enige ervaring daarmee is wenselijk, maar geen vereiste.


Je zult hier werken aan zowel de Yoast Local SEO plugin (waarin we nauw samenwerken met Yoast), maar ook aan projecten voor onze klanten, die variëren van corporate sites en WooCommerce webwinkels tot ElasticSearch gedreven vergelijkers.

Functievereisten

  • een gedreven developer met aantoonbare ervaring
  • je snapt en kan goed object georiënteerd PHP
  • natuurlijk snap je HTML/CSS/SASS/etc.
  • als je ervaring hebt met React, dan heb je een streepje voor

Bedrijfsprofiel Radish concepts

Wat dacht je van een plek waar je werkt aan leuke projecten voor onze klanten, maar ook aan de Yoast SEO Local plugin, die wij met Yoast ontwikkelen en die tienduizenden gebruikers heeft? Wij bieden je een plek waar je samen met andere developers werkt aan deze projecten. In het zeldzame geval dat je ergens zelf niet uitkomt, kun je dus mooi de hulplijnen naast je inschakelen. Zo leren we allemaal van elkaar!


Verder kom je terecht in Enschede bij een bedrijf waar maar 2 soorten mensen komen werken: zij die zo weer weg zijn, en zij die niet meer weg willen, omdat ze helemaal op hun plek zitten. Als het hier klikt, dan klikt het ook écht. Je werkgevers (Floris en Arjan) hebben zelf jarenlang in loondienst gewerkt en denken een beetje een beeld te hebben van waar je als werknemer vrolijk van wordt.


We betalen goed, want niemand is blij met te weinig salaris. We investeren als bedrijf in onze mensen, onze klanten en onze leveranciers en gaan voor langetermijnrelaties. We houden van ideeën (dus gooi ze gerust in de groep) en het uitvoeren van die ideeën.


Ook belangrijk: we drinken op vrijdag om 16.00 uur samen een biertje en gaan een paar keer per jaar met z’n allen lekker eten en drinken.


Goed, dit stukje tekst kunnen we nog veel ingewikkelder maken, maar we hebben liever dat we kennis met je kunnen maken, zodat we merken of het klikt. Pas jij bij ons? Stuur dan Arjan een mail via onderstaande gegevens als je meer wilt weten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Radish concepts. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Roomweg 100
7523 BS ENSCHEDE
085-1305787