Medewerker Kredietondersteuning

Voor het hoofdkantoor in Almelo is Qredits op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Medewerker Kredietondersteuning.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-3-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Het team bestaat momenteel uit vier gedreven collega’s en wordt aangestuurd door de manager Risk & Kredietbeheer. Vanwege de groei die de organisatie doormaakt zijn we op zoek naar versterking op deze afdeling Kredietondersteuning. Jouw hulp is dus van harte welkom!


Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de kredietdocumentatie na goedkeuring van het kredietdossier. Dit proces begint vaak met het controleren van de door de klant getekende kredietdocumentatie, het verifiëren van de handtekeningen en het checken van zekerheden en andere voorbehouden om het krediet te kunnen uitboeken. Je hebt geregeld (telefonisch) contact met notarissen, intermediairs en collega’s om eventuele onduidelijkheden op te lossen. De kernwaarde persoonlijk staat hier voorop.


Functievereisten

Wat neem jij mee?

 • MBO/HBO werk- en denkniveau
 • 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van zakelijke kredietondersteuning, liefst binnen de financiële dienstverlening


Waar ben je sterk in?

 • Je bent nauwkeurig en in staat om secuur te werken, je hebt oog voor detail
 • Je bent gedreven om concrete doelen en resultaten te bereiken
 • Je gaat klant- en servicegericht te werk in je contact met de ondernemers, maar ook met professionals zoals intermediairs en collega’s
 • Je volgt eenmaal geïnitieerde zaken op en bewaakt de voorgang hiervan

Aanbod

 • Een uitdagende functie. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen binnen onze energieke organisatie.
 • Een fulltime functie! Geen geneuzel. Je start gewoon met een jaarcontract. Overtref jij onze verwachtingen? Dan is er natuurlijk uitzicht op een vaste baan.
 • Salaris. Don’t worry, dat krijg je zeker!
 • Een jaarlijks opleidingsbudget. Bij ons krijg je een jaarlijks opleidingsbudget. Ideaal om al je skills te verbeteren en je kennis te vergroten. Worden zowel jij als wij beter van!
 • Goede arbeidsvoorwaarden. De 13e maand ken je?! Die krijg je hier. Na een jaar hard werken is dat een mooie bonus. Ohja. We hebben een interessante pensioenregeling. Wel fijn dat voor je oude dag ook alles -meer dan- goed geregeld is!

Bedrijfsprofiel Qredits Microfinanciering Nederland

Qredits, aangenaam. Ook wel bekend als ‘Je sociale kredietverstrekker’. Qredits helpt startende en bestaande ondernemers. We bieden hen gratis ondernemingstools, coaching én we verstrekken zakelijk krediet tot €250.000. Dit alles doen we niet om winst te maken, maar om winst te laten maken. Dat scheelt één woord, maar daarmee de wereld. Gaat jouw hart hier ook sneller van kloppen? Lees dan verder. Misschien beschik jij wel over het felbegeerde Qredits DNA.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Qredits. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wierdensestraat 27
7607 GE ALMELO