Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Voor het hoofdkantoor in Almelo is Qredits op zoek naar een meewerkstagiair marketing & communicatie (m/v). Zo bieden ze jong talent de mogelijkheid om te groeien én houden ze zichzelf meteen lekker scherp. Want verfrissende ideeën… daar zijn ze dol op!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-12-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

  • Content creeëren die waardevol is voor de doelgroep;
  • Ondersteuning bieden bij onze online marketing, bijvoorbeeld input verzamelen voor social media;
  • Helpen bij regionale en landelijke evenementen;
  • Ervaringsverhalen van ondernemers en coaches(in beeld en tekst) verzamelen zodat we die kunnen delen;
  • Actief meedenken met marketingacties en de uitvoering ervan;
  • Ondersteuning bij dagelijkse werkzaamheden op de afdeling;
  • Voor een eventuele afstudeer- of stageopdracht zijn vele mogelijkheden bespreekbaar.

Functievereisten

Een meewerkstagiair(e). Een derde of vierdejaarsstudent MBO/HBO van de opleiding Communicatie, Journalistiek of een opleiding die marketing of communicatie op een andere manier raakt. Zoals je hieronder kunt lezen zijn de werkzaamheden heel divers. Samen met jou kijken we graag wat bij je past!

Bedrijfsprofiel Qredits Microfinanciering Nederland

Kiki (vorige afstudeerstagiaire):

“De maanden vlogen voorbij en ik ben heel wat ervaringen rijker. Er heerst een fijne open sfeer bij Qredits en je krijgt de mogelijkheid om mee te werken aan verschillende marketingprojecten. Daarnaast is iedereen bereidt om je te helpen. De collega’s vinden het maar al te leuk om jou een stapje verder te helpen. Ps. de lunch is hier een feestje! Ben jij iemand die graag onderdeel wil uitmaken van toffe marketingafdeling? Dan kan ik je Qredits zeker aanraden!"


Linda (vorige meewerkstagiaire):  

“Tijdens mijn stageperiode heb ik veel nieuwe dingen geleerd op het gebied van marketing. Schrijven vond ik altijd al leuk. Hier begon ik met de social media-tekstjes. Maar ondertussen neem in zelfstandig interviews af en verwerk ze tot ervaringsverhalen. Als meewerkstagiaire mag je écht iets bijdragen, de werkzaamheden zijn heel verschillend, dit maakt de stage ook uitdagend. De combinatie van nieuwe dingen leren én gezelligheid zorgde ervoor dat ik mijn stage bij Qredits erg goed heb ervaren.”


Wij waren net zo blij! Maar hun stage zit er bijna op. We zijn dus op zoek naar nieuwe kanjers om na de zomer ons team te versterken. Dus wil jij stage lopen bij een innovatieve, jonge en maatschappelijke organisatie? Ben je enthousiast, energiek en heb je een hands-on mentaliteit? Dan maken we graag kennis met je!


Marketingteam

Je zult meewerken binnen een jong, enthousiast en gedreven marketing team waarin verschillende disciplines van online marketing, offline marketing, contentcreatie en eventorganisatie samenkomen.


Wij werken snel, hard en zijn op zoek naar iemand die een onderdeel wil en kan uitmaken van ons team. Iemand die echt meewerkt aan onze projecten en acties.


Kortom een teamplayer met een goed gevoel voor taal en affiniteit met social media! Kennis van tekstschrijven, opmaak, opnemen van video en montage is een pré, maar geen must.


Over Qredits Microfinanciering Nederland

Qredits is een stichting die ondernemers in Nederland ondersteunt bij het succesvol starten van hun bedrijf, of het investeren erin. We zijn een sociale kredietverstrekker en bieden naast kredieten tot € 250.000 ook gratis trainingen en coaching aan voor onze ondernemers. Qredits heeft de afgelopen jaren meer dan 20.000 ondernemers gefinancierd. Daarmee is Qredits na de commerciële banken de grootste kredietverstrekker voor het MKB in Nederland.


Iedereen kan bij ons terecht: de koffiezaak om de hoek, het communicatiebureau met 5 medewerkers in dienst, maar ook een sportschool die ambitie heeft om uit te breiden. De organisatie zelf bestaat uit 100 vaste medewerkers en 600 vrijwillige coaches.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Qredits. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Wierdensestraat 27
7607 GE ALMELO