Medewerker(s) Dienstverlening

Samen met jouw collega's ben jij het visitekaartje van onze organisatie. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en gebruikers van het mooie provinciehuis en staat hen vriendelijk te woord. Help jij iedereen verder met een klantgerichte houding waarbij samenwerking en gastvrijheid centraal staat? Lees dan verder! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-6-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Functie informatie

Jouw uitdaging 

Als medewerker Dienstverlening ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor een schone, veilige en nette werkomgeving, een inrichting met materialen en hulpmiddelen die goed functioneren, en een gastvrije ontvangst van bezoekers, collega’s en leveranciers. Daarnaast horen alle taken die gaan over eet- en drinkvoorzieningen in ons provinciehuis tot jouw takenpakket; van het bijvullen van de koffiemachines tot het voorbereiden van de lunch. Hierdoor heb je telkens een andere rol, afhankelijk van het werkaanbod. Geen dag meer hetzelfde dus! 

Binnen het provinciehuis vinden veel evenementen plaats. Als medewerker Dienstverlening speel je een actieve rol bij het verzorgen van de catering bij vergaderingen en bijeenkomsten en treed je op als gastheer/gastvrouw. Tijdens evenementen of andere gebeurtenissen help je bij de inrichting van ruimtes in het gebouw en ondersteun je eventueel op het gebied van audio/visuele techniek. 

Maar er is meer, veel meer! Als medewerker Dienstverlening begeleid je bijvoorbeeld ook leveranciers die werkzaamheden uitvoeren in of rond het gebouw. Ook is het op verschillende momenten van de dag bij de entree of rond het lunchcafé spitstijd. Dan spring je bij als dat nodig is, want elkaar helpen is een vanzelfsprekendheid. Met andere woorden: Je zorgt samen met jouw collega’s voor de hele operationele uitvoering van services en het aansturen en bewaken van de dienstverlening van verschillende leveranciers. Samen ben je verantwoordelijk om einde dag alle taken goed en conform afspraken te hebben volbracht. En werk je binnen een straal van 30 minuten van het provinciehuis, dan kun je deel uit gaan maken van de wacht- en storingsdienst.

Functievereisten

Functie eisen

Jouw profiel 

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke/dienstverlenende functie. 
 • Je bent goed in de omgang met klanten. Je weet als geen ander wat dienstverlening en gastvrijheid inhoudt, bent doortastend, weet klanten gerust te stellen en denkt in oplossingen en mogelijkheden. Ook in onverwachte situaties kun je goed improviseren en je hoofd koel houden. 
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 
 • Mocht je kennis hebben op het gebied van audiovisuele apparatuur, dan worden wij daar heel blij van. We kunnen altijd collega’s gebruiken die op dat vlak ondersteuning kunnen bieden in de vergaderruimtes. 
 • Ook een diploma VCA Basis en BHV zijn mooi meegenomen. Mocht je hier echter nog niet over beschikken, kunnen wij zorgen dat je hiervoor wordt opgeleid. 
 • Je hebt een flexibele houding; de reguliere werkzaamheden vinden plaats tussen 6.30 uur en 20.00 uur. Daarnaast zijn er 2 x per week ook avondvergaderingen tot 22.00 uur waarbij jij en je collega’s om de beurt zullen ondersteunen met eet- en drinkservice. In de praktijk komt dit neer op ongeveer 
 • 1 à 2 keer per 2 weken. 

Aanbod

Wij bieden 

 • een leuk team met een informele werksfeer; 
 • een salaris van minimaal €2.051,76 en maximaal €2.854,12 (schaal 4) bij een 36-urige werkweek. Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring;  
 • een Individueel Keuze Budget van maar liefst 22,37% van je jaarsalaris. Hierin is o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof ondergebracht. Je bepaalt zelf binnen grenzen wanneer en waarvoor je het budget inzet;  
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 100% loondoorbetaling bij ouderschapsverlof in het eerste geboortejaar en diversiteitsverlof waardoor jij je eigen feestdag kunt kiezen; 
 • een Persoonlijk Ontwikkelbudget van €5.000,- per 5 jaar, waardoor je tal van mogelijkheden hebt om cursussen en opleidingen te volgen;  
 • Een dienstverband voor 16-32 uren per week, voor de duur van 1 jaar met de intentie voor een vast dienstverband bij goed functioneren.

Bedrijfsprofiel Provincie Overijssel

Organisatieomschijving

Jouw plek binnen de organisatie 

Als medewerker Dienstverlening kom je te werken in het team Dienstverlening, een operationeel team met ongeveer 25 collega’s. Dit team maakt onderdeel uit van de afdeling Faciliteiten.  

De afdeling bestaat uit zo’n 45 enthousiaste en betrokken provinciale collega's; van operationeel facilitair medewerkers tot specialisten op het gebied van contractbeheer, huisvesting en facilitaire dienstverlening. Verder is het team aangevuld met circa 30 medewerkers van aangesloten partijen die o.a. verantwoordelijk zijn voor schoonmaak, installatie- en machineonderhoud. Binnen het team krijg je alle ruimte om de processen te verbeteren en ons kwaliteitsniveau als team te verhogen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Luttenbergstraat 2
8012 EE ZWOLLE
038 - 4998 899