Junior adviseur(s) mobiliteit

Reizen kan op veel manieren. Het liefst zo gemakkelijk, veilig en duurzaam mogelijk en daar werken we aan in Overijssel. Wil jij hier een bijdrage aan leveren en je verder verdiepen in de wereld van mobiliteit? Zoek jij naar oplossingen waar anderen voor uitdagingen blijven staan? Dan is dit echt een functie voor jou!  

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
-

Functie omschrijving

Jouw uitdaging

We staan voor grote opgaves en transities om de mobiliteit in de provincie verder te blijven ontwikkelen en verbeteren. Daarom zijn we op zoek naar twee enthousiaste collega’s die een carrière willen opbouwen in het vakgebied mobiliteit.  

Met het team mobiliteit werken we aan (slimme) mobiliteitsoplossingen en -systemen om bij te dragen aan de vele opgaven en doelen die we hebben voor ons stedelijk en landelijk gebied in Overijssel: betere bereikbaarheid, betere verkeersveiligheid  en verduurzaming.  

Als junior adviseur ga je aan de slag met verschillende onderwerpen of thema’s, waarbij we rekening houden met jouw interesses. De werkzaamheden bestaan naast een (beleids-)inhoudelijke bijdrage ook uit het samenwerken met de diverse specialisten en het zelfstandig coördineren en leiden van projecten binnen het vakgebied. Je bouwt zo in korte tijd aan een relevant netwerk binnen het domein mobiliteit en doet veel inhoudelijke kennis op.  

De wereld van mobiliteit is misschien nog nieuw voor jou, waardoor het van belang is dat je snel kunt aanhaken op de inhoud en planning van de verschillende lopende trajecten. Gelukkig staan de collega’s voor je klaar. Ons team bestaat uit ongeveer 40 medewerkers en samen zetten we ons actief in, om zo goed mogelijk uitvoering te geven aan de opgaven voor mobiliteit en veranderingen in gang te zetten.  


Jouw plek in de organisatie 

Je gaat aan de slag bij de afdeling Ruimte en Bereikbaarheid, één van de acht afdelingen binnen de provincie Overijssel. De afdeling is verantwoordelijk voor een duurzame ruimtelijke ontwikkeling van de steden en het landelijk gebied in Overijssel. Belangrijke thema’s zijn ruimte, ondergrond, water, wonen, bereikbaarheid en openbaar vervoer. Er is een intensieve samenwerking met burgers, bedrijven, andere overheden en verschillende belangengroepen, waarbij wordt ingespeeld op initiatieven die aansluiten bij de provinciale ambities. 

De afdeling bestaat uit vijf teams: Leiding & Secretariaat, Beleidsstrategie, Beleidsvorming Fysiek, Beleidsvorming Mobiliteit, Beleidsrealisatie. 

Het team mobiliteit is bij uitstek een mooie plek om je te ontwikkelen. Naast professionele collega’s van wie je veel kunt leren, wordt gekeken naar jouw ambities en kwaliteiten en krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende kanten van het domein mobiliteit. 

Voldoe je nog niet helemaal aan deze vereisten maar is deze functie wel op jouw lijf geschreven? Reageer dan vooral ook. Wij staan er voor open om met jou te kijken welke stappen er genomen moeten worden om daar te komen waar jij wilt zijn! 

Functievereisten

Jouw profiel 

Door jouw enthousiasme en kritische blik leer je de wereld van mobiliteit snel kennen. Je bent in staat om te anticiperen en je kunt op een prettige manier collega's motiveren. Je bent een kei in plannen, kunt goed overzicht aanbrengen én houden, en je weet goed hoofd- en bijzaken te scheiden. Daarnaast kun je op energieke wijze een bijdrage leveren aan een bereikbaar en leefbaar Overijssel. 


Ook heb je:

  • een relevante opleiding op minimaal hbo niveau (bijvoorbeeld richting verkeerskunde, bestuurskunde of bedrijfskunde);
  • bij voorkeur werkervaring op het gebied van ruimtelijke opgaven en bereikbaarheid; 
  • de ambitie om je te focussen op mobiliteitsopgaven en ontwikkelingen.   

Aanbod

Wij bieden 

Samen werken aan een mooi Overijssel? In een inspirerende werkomgeving haal jij het beste uit jezelf. Uiteraard belonen we je voor je inzet. In geld, kansen en persoonlijke ontwikkeling: 

  • een salaris van minimaal €3.099,66 en maximaal €4.370,42 (schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring;  
  • een Individueel Keuze Budget van maar liefst 22,37% van je jaarsalaris. Hierin is o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof ondergebracht. Je bepaalt zelf binnen grenzen wanneer en waarvoor je het budget inzet; 
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 100% loondoorbetaling bij ouderschapsverlof in het eerste geboortejaar en diversiteitsverlof waardoor jij je eigen feestdag kunt kiezen; 
  • een Persoonlijk Ontwikkelbudget van €5.000,- per 5 jaar, waardoor je tal van mogelijkheden hebt om cursussen en opleidingen te volgen; 
  • een dienstverband voor 28-36 uur per week, voor de duur van 1 jaar met de intentie voor een vast dienstverband bij goed functioneren; 
  • we hebben een informele werksfeer in een werkomgeving waar we hybride werken. Om ook je thuiswerkplek goed in te richten kennen wij een regeling voor thuiswerkmiddelen.  


Bedrijfsprofiel Provincie Overijssel

Organisatieomschijving

Voor het gebied dat wij nu kennen als de provincie Overijssel, kunnen verschillende beginjaren worden genoemd. Het jaar 1528 is wel het meest geschikt. Toen kocht keizer Karel V dit gebied van de laatste prins-bisschop van Utrecht. Karel voegde zijn nieuw verworven gebied bij de overige door hem en zijn Bourgondische en Habsburgse voorouders verworven Nederlanden. Vanaf dat moment overheerst de naam Overijssel, daarvoor werd meestal gesproken van het Oversticht.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Luttenbergstraat 2
8012 EE ZWOLLE
038 - 4998 899