Senior Contractmanager Dynamische ReisinformatieSysteem (DRIS)

Bouwen aan een betrouwbaar, toegankelijk en samenhangend openbaar vervoer. Als Senior Contractmanager Dynamische ReisInformatieSysteem speel je hier een belangrijke rol in. Iets voor jou? Bekijk de vacature van Provincie Overijssel voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-5-2023
Aantal uur
-
Vervaldatum
8-6-2023
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Senior Contractmanager Dynamische ReisInformatieSysteem (DRIS) heb je een belangrijke rol om de kwaliteit van reisinformatie bij bushaltes in Overijssel, Flevoland en Gelderland te borgen en door te ontwikkelen. Je bent het eerste aanspeekpunt en de expert voor alle zaken gerelateerd aan (dynamische) reisinformatie, waaronder ook de technische aspecten. Het gaat in totaal om ca. 1685 DRIS-displays.  


Bijdragen aan een goed functionerend DRIS doe je als eerste door, samen met collega’s uit provincie Gelderland en Flevoland, deel te nemen aan een projectteam dat zich bezighoudt met de vervanging van de digitale informatieborden bij bushaltes. Daarnaast maak je deel uit van het DRIS-beheer team. Hiervoor ben je penvoerder (aanspreekpunt) en mag je namens de provincies Gelderland en Flevoland de benodigde besluiten nemen in het kader van het beheer van de dynamische reisinformatieborden. Ook werk je nauw samen met de Coöperatieve Vereniging samenwerkingsverband Decentrale OV Autoriteiten (DOVA) in de rol van ketenbeheerder.  

 

Als Senior Contractmanager DRIS zorg je voor een adequaat en professioneel contractmanagement en de doorontwikkeling hiervan. Je vertegenwoordigt de provincie in landelijke overleggen om onder andere landelijke trends en ontwikkelingen in de gaten te houden en hierop te acteren. Ook zorg je ook voor het opstellen van (technische) adviesrapportages/-voorstellen op managementniveau. Kortom: een afwisselende rol waarin je veel samenwerkt met diverse partijen en kunt bouwen aan een betrouwbaar, toegankelijk en samenhangend openbaar vervoer. 

Functievereisten

Jij bent een daadkrachtige en strategisch opererende contractmanager die beschikt over overtuigings- en onderhandelingskracht. Je bent flexibel, klantgericht en je hebt goede advies- en onderzoekvaardigheden. Je schakelt snel tussen ad-hoc zaken en de langere termijnontwikkeling. Het monitoren van servicenormen en contractafspraken is voor jou een vanzelfsprekendheid en je bent zowel proces- als doelgericht en communicatief zeer vaardig. Je kan ingewikkelde punten eenvoudig verwoorden en uitleggen aan meerdere werkniveaus.  


Verder beschik je over: 

 • hbo+ werk en denkniveau; 
 • minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van contractmanagement; 
 • ervaring binnen een technische omgeving (basiskennis van IT op het gebied van software en netwerken is noodzakelijk); 
 • aantoonbare kennis van analyseren, gebruiken en bijwerken van beheerprocessen. Een ITIL Foundation certificaat is een pré. Mocht je nog niet over deze kennis beschikken, dan kun je via ons een training ITIL volgen; 
 • ervaring met het opstellen van financiële rapportages en ervaring in het controleren van facturen, maandrapportages en KPI’s. 
 •  
 • Heb je daarnaast affiniteit met openbaar vervoer en/of verkeersvoorzieningen en bestuurlijke organisaties dan is dat een pré. 

Aanbod

Samen werken aan een goed bereikbaar Overijssel, Flevoland en Gelderland? In een inspirerende werkomgeving haal jij het beste uit jezelf. Uiteraard belonen we je voor je inzet. In geld, kansen en persoonlijke ontwikkeling: 

 • Een salaris van minimaal €3.935,54 en maximaal €5.564,56 (schaal 11) bij een 36-urige werkweek. Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring;     
 • Een Individueel Keuze Budget van maar liefst 22,37% van je jaarsalaris. Hierin is o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof ondergebracht. Je bepaalt zelf binnen grenzen wanneer en waarvoor je het budget inzet; 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder 100% loondoorbetaling bij ouderschapsverlof in het eerste geboortejaar en diversiteitsverlof waardoor jij je eigen feestdag kunt kiezen; 
 • Een Persoonlijk Ontwikkelbudget van €5.000,- per 5 jaar, waardoor je tal van mogelijkheden hebt om cursussen en opleidingen te volgen; 
 • Een dienstverband voor 32-36 uur per week, voor de duur van 1 jaar met de intentie voor een vast dienstverband bij goed functioneren; 
 • We hebben een informele werksfeer in een werkomgeving waar we hybride werken. Om ook je thuiswerkplek goed in te richten kennen wij een regeling voor thuiswerkmiddelen. 

Bedrijfsprofiel Provincie Overijssel

Als Senior Contractmanager DRIS kom je te werken in het team Beleidsvorming Mobiliteit binnen de afdeling Ruimte en Bereikbaarheid van provincie Overijssel. Hier werk je samen met ongeveer 40 collega’s aan de uitvoering en ontwikkeling van openbaar vervoer en mobiliteit. Daarnaast werk je veel samen met de collega’s die betrokken zijn bij het openbaar vervoer vanuit de provincies Flevoland en Gelderland. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Provincie Overijssel. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Luttenbergstraat 2
8012 EE ZWOLLE
038 - 4998 899